Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir. Yine de aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında bulunacağınız bir gündesiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.

Harcamalarınızda aşırılıklar mümkün. Yaşayacağınız kararsızlık özellikle parasal konularda ön plana gelirken akşam saatlerinde ani kararlara yatkın olabilirsiniz.

Günlük düzeninizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Öğleden sonra çok daha rahat hareket edebilirsiniz, amaortamında detaylara daha dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde beslediğiniz kimi umutların gerçekçi olduğuna dair belirtiler almaya başlayacaksınız. Yine de riskli adımlar, aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Yeni edindiğiniz dostlar, kendinizi çaresiz gördüğünüz bir konuda yardımcı olma niyeti taşıyorlar. Bununla ilgili duygusal yoğunluklar ve yakınlaşmalar söz konusu.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız saat 00:12 Güneş-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. Çıkarlarınız konusunda sizi aktif kılıyor. Şu aralar yasal veya özel anlamdaki parasal sıkıntılar nedeniyle zorlanmaktasınız. Birileri arkadan oyunlar çeviriyor ve gücünüzü zayıflatıyor olabilir. Asla pes etmeyin. Hakkınız olan için mücadele edin. Siz de başkalarının hakkına saygı gösterin. Belli ki, bir şeyler ihmal edilmiş veya birilerine fazla güvenilmiş. Şimdi hesabı bilmenin, dostla düşmanı birbirinden ayırt etmenin vakti gelmiş bulunuyor. Saat 01:57 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Partnerinizin aklı başında düşünmesini, hayatı gerçekçi bir şekilde ele almasını dilemektesiniz. Eğer birlikte olacaksak ne yönde ilerlediğini bilmek isterim diye düşünürsünüz. Gel-git hallerinden hoşlanmazsınız. Saat 06:17 Ay-Venüs karşıtlığı, duygularınızı aklınızın süzgecinden geçirme gücünüz oldukça yüksektir. Böylece ilişkinizi ve birlikte olduğunuz kişiyi daha fazla incelersiniz. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, değer verdiğimiz insanlarla ilişkimizde gayet açık ve dürüst davranacağız. Özellikle aşkta sağlamlık, uzun ömürlülük bizim için önemli. Bunlardan taviz vermeyiz. Saat 18:19 Ay-Satürn görünümü, her işinizi başarılı ve ciddi şekilde yapmanızı sağlıyor. Önemli bir karar verebilirsiniz. Saat 18:44 Mars-Satürn kavuşumu sizi destekleyici ve amacınızı gerçekleştirmede yardımcıdır. Hedefe odaklı çalışacaksınız. Prensiplerinize oldukça düşkün ve ne istediğinizi bilerek hareket edeceksiniz. Bu görünüm gücünüzü test edicidir. Ancak başarı için yüreklendiricidir. Önünüze çıkan engellerin farkında olarak mücadeleden yılmadan ilerlersiniz. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda pratik düşünmek yerine ideal düşünmen gerektiğini fark edeceğin olaylar yaşayacaksın.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ile kuracağınız iletişimler yaşamınız için büyük bir rol oynayabilir. Hiç ummadığınız kişilerden önemli bazı destekler alabilir ve kafanızda bazı sorunların çözümünü bulabilirsiniz. Yaşamın koşturması içinde bazı dostlarınıza daha fazla zaman ayırmayı bilmelisiniz. Zira yaşamdaki dostluklar bizi bu hayata bağlayan en önemli olgulardır.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işleriniz ile alakalı birçok konuda çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi tekrar kontrol etmenizde fayda var. Gün içinde kafanız karışık olabilir. Duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Kulağınıza asılsız dedikodular gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortakyaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde güçlü enerjiler yorucu olabileck bir güne işaret etse de yakın çevreniz, arkadaşlarınız, komşu ve kardeşlerinizle kuracağınız iletişim sizi oldukça rahatlatabilir.

2 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve çocuk alanlarınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Spor yaparken tehlikeli aktivitelerde bulunmamaya çalışın. Borsada yatırım yapanlar çok dikkatli olmalı.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işlerinizi planlayabilirsiniz. Düzenli ve kararlı çalışmalar yapabilir, daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözümlemeye başlayabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı daha da arttıracaksınız.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

2 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>