Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir. Yine de aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında bulunacağınız bir gündesiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.

Harcamalarınızda aşırılıklar mümkün. Yaşayacağınız kararsızlık özellikle parasal konularda ön plana gelirken akşam saatlerinde ani kararlara yatkın olabilirsiniz.

Günlük düzeninizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Öğleden sonra çok daha rahat hareket edebilirsiniz, amaortamında detaylara daha dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde beslediğiniz kimi umutların gerçekçi olduğuna dair belirtiler almaya başlayacaksınız. Yine de riskli adımlar, aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Yeni edindiğiniz dostlar, kendinizi çaresiz gördüğünüz bir konuda yardımcı olma niyeti taşıyorlar. Bununla ilgili duygusal yoğunluklar ve yakınlaşmalar söz konusu.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Balık burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. İlişki ve evlilik hayatınız gündemde olacaktır. Bu sefer ise güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Özellikle ilişkiniz varsa evlilik teklifleri bile alabileceğiniz çok güzel bir zaman dilimindesiniz. Evliliğinde sorunlar varsa bugün itibariyle aranızdaki aşk ağır basacaktır. Merkür ve Neptün kavuşumu ise ilişkinizde romantik dakikalar geçirmeniz için destek verecektir. Yalnızsanız hayalinizdeki ilişki bugün karşınıza çıkabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıkları yaşıyorsun!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Kendini maddi anlamda rahatlatmak için maddi sorunlarına yönelebilir, kendine yeniortaklıkları yaratmak isteyebilirsin. Şartlar ve en önemlisi senin için önem taşıyan insanlar son günlerde seni kendinle belli konularda yüzleşmeye itiyor olabilir. Özellikle radyo, basın yayın ve iletişimle ilgili alanlarda çalışan bir Başak burcuysan temel konularla ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisinden etkilenebilirsin. Anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları bir arada olduğun kişilerle aranda sıkıntı yaşamana neden olabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan görüşmeler ile yeni projeler içine girmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun için plansız gelişen olaylara karşı daha sağduyulu hareket etmeli uyum içinde ilerlemelisiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek gezegen hareketleri maddi konularda risk almamanız hususunda uyarıcı. Mümkün olduğunca kredi kullanmayın.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; her ne kadar olaylar senin kontrolünde olmasa da gelişmeler lehine olabilir. Yakın ilişkide olduğun kişilerin sevgisi ve desteği ile kendini iyi hissedebilir, eylemlerinin sonucunu alabilir, seni mutlu edecek haberler duyabilirsin. Karşına çıkan fırsatları iyi kullanabilir, teklifler alabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yenilenme ihtiyacınız yönsüzlükle çelişebilir. Günlük işlerinizde telaştan kaçının. Önemli işleri son dakikaya bırakmayın. Bitirilmesi gereken işler ve zaman yönetimi konusunda telaşlı davranmayın.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizle ilgili alacağınız kararlar hakkında kafanız bir hayli karışık. Karşınızdaki insana her geçen gün biraz daha aşık olduğunuzu hissedebilirsiniz. Zira duygusal enerjilerin açığa çıktığı bir gündesiniz. Rasyonel kararlar almak için bugün kendinizi hiç zorlamayın. Deniz kenarında yapacağınız yürüyüşler size iyi gelir.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>