Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonuna dair planlarınız onunla ilgili. Onunla karşılaşabileceğiniz yerlerde dolaşacaksınız. Karşılaşma ihtimaliniz çok kuvvetli. Belki de ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen her an yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Şimdilik birdeğişikliği sizi riske sokabilir.

Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir oldunuz. Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz.

İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz. Yeni öğrendiğiniz bir oyun çok zamanınızı alıyor. Hemen herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam oyun teklifiniz reddedilebilir. Yine de akşamki beraberliğinizden hoşnut olacaksınız.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, Merkür gerilemesiyle örtüştüğü için, ileri-geri hareketleriyle neredeyse Ocak ayına kadar, kariyer hayatımızla ilgili konularda karar almak ve uygulamak zamana bağlı. Eğer bir şeyler oturmuyorsa, hızlı ilerlemiyorsa veya önünüze bir engel çıkıyorsa buna neden olan faktörleri en iyi bu zamanda gözlemleriz. Geri hareket sonrası başarılı sonuç almamız mümkün olur. Bardağın dolu tarafındayım. Yoksa boş tarafının hiç birimize yararı yok. Meslek seçimi,başvuruları, bir yeniliğin yürürlüğe konması, işverenle ilişkimiz, mesleki seçimlerimiz bu Dolunayda iç gözlem yoluyla düşünmemizi sağlıyor. Ailemiz de burada önemli bir olgu. Onların düşüncesini almak, karşılıklı fikir paylaşımda bulunmak yararlı olabilir. Belki de başka bir yere taşınılacak. Buna göre işlerimizi halletmemiz gerekecek. Bunları da gözden geçirelim. Şu sıralarda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bu durumu abartılı şekilde ele alabilir, kendimizi haklı görebiliriz. Oysaki bir analiz sürecini işaret eden Dolunayda, önce kendimize sorular soralım. Neden endişeliyiz, neden ufacık şeyler sorun oluyor. Sözgelimihayatımız evimize, evimiz işimize yansımamalı. Her ikisi de dengeli şekilde sürdürülmeli. Huzur kaçırıcı ilişkilerden, gereksiz polemiklerden kaçınmalısınız. Özellikleve ilişkinizde yaşanacak tartışmalar daha sonra çözüme kavuşabilir. Pişmanlık duyulacak kararlar verilmemelidir. Dış dünyadan gelen etkiler, yaşananlar, sorunlar evin içinde huzursuzluğa neden olabilir. Fazla yoğunluk veyaproblemlerinizi biraz kendi içinize yönelerek gözden geçiriniz. Bu anlamda evimiz limanımız gibidir. Çözüm bulmamız mümkün olur. Ailenin birbirine kol kanat germesi, gerek dışarıda gerekse içerde yaşanan problemleri geride bırakmanızı sağlayabilir. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Rakipsiz olduğunu düşündüğün konularda aslında rakiplerin olduğunu fark edebileceğin bir gün. Son günlerde anlayışlı davrandığın bazı insanların iyi niyetini suiistimal ettiklerini fark edebilirsin. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, başvuru yaparken, özgeçmişindeki iletişim bilgilerini bir kez daha kontrol etmen gerekebilir. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, yoğunluktan dolayı onları bir hayli ihmal etiğini fark edeceksin. Temelden kuvvetlenen duyguların hep güçlü kalacağını bilmen, seni daha yapıcı adımlar atmaya itecek. Paylaşmak istediğin bir sırrını yakın gördüğün birine aktarıyorsun. Eğer konu aşk ise başka bir görüş açısına bugün çok ihtiyacın olacak. Geçmiş dönemlerden getirdiğin düşüncelerinizden arınmak seni fazlasıyla rahatlatacak.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizle ile ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizle ilgili gizli kalmış konular canınızı sıkabilir. İletişimsel gücünüzle bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden destek almak sizi motive edecektir. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde farklı konularla ilgilenebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Çok sık bu kartla yüzleşmeniz sizi gerçek anlamda severek ve beğenerek izleyenler olduğunu işret ediyor. O kişiye kapınızı aralayacağa benziyorsunuz.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay kariyer, bilinirlik alanında imkanlar getiriyor. Ailenizden destek göreceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Ertelediğiniz arzuları gerçekleştirme güç ve cesaretini bulacaksınız. Rutinden çıkmaya ihtiyaç duyuyorsanız bugün koşullar elverişli.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunayhayatınızda yapmanız gereken köklü değişimlere ışık tutacak. İki önemli konu arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Çift kısmetli olmak bazen yorucu olabilir. Diğer yandan evdeki iletişiminizi zorlayan Merkür de geri hareketine devam ediyor.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>