Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız

Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Ama çaresiz, bu umutları kıracaksınız. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor

Aşk ilişkinizdeki kaybetme korkunuzu, onu kaybetmemek adına her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Bu, sizi müthiş itici biri yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. İlişkilerde bağımlılık olgusu  bir hayli önemli. Eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Şefkat, ılımlılık bu enerjinin doğasında vardır. Bu da, bizden farklı görüşte olan kişileri kucaklamamızda yardımcı olur. Su misali akacağız diyebilirim. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, ilişkinizin niteliği, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin karakter yapısı, beraberliğe bakış şekli konusunda gerçekçi olmalıyız.  Mevcut ilişkinizde sorunlarınız varsa bunlar tekrarlanıyorsa, üstünü kapatmaya, görmezden gelmeye çalışmayınız. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, serbest ve özel tarzda çalışmanın, emir almak yerine, kendimize göre yeniliklerde bulunmanın işaretçisi. Bazı planlarımız, projelerimiz var. Bunları insanlara nasıl sunacağımız üzerinde düşünebiliriz. Bu görünüm, ailemizin sağlığına önem vermemizi, işlerimizi düzgün şekilde yapma arzumuzu vurguluyor. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun boşluk süresi içinde  sizlere tavsiyem,  birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya  bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp,  ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye.  Karşımızdaki kişinin doğru biri olması veya olmaması pek fark etmez. Önemli olan aşktır.  Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi altında siz böyle düşünürken karşınızdaki kişi deyim yerindeyse kaçak dövüşebilir. Dikkatli olmakta yarar var. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize maddesel yaklaşıyorsunuz. Düşüncelerinizde karamsar davranışlar içinde olabilir ve kendinizi gereksiz üzebilirsiniz. Kinci özelliklerinizi ön plana çıkacaktır. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar belli konular kafanızı kurcalıyor ya da sizi endişelendiriyor olsa da, keşkelerle veya negatif olaylara takılmamak ve iyimser olmak size daha iyi gelecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplayacaksınız. İletişim ve etkileşimlerinize uyum ve samimiyet hakim olacak. İçinizdekileri dökebilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde hiçbir konuda risk almadan, olduğunuz çizginin dışına çıkmadan davranmaya özen gösterin ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde toleransınızı koruyarak olası problemlerin üzerine gitmemeyi tercih edin.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ile ilgili konular canınızı bir parça sıkabilir. Çareyi sosyal ortamlara kaçmakta bulabilirsiniz. Bu sayede yeni insanlarla tanışabilir ve beklenmedik arkadaşlıklar veyabağlantıları kurabilirsiniz. Sosyal çevrenizi hızlı bir değişim içine de sokabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>