Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçimsizliğinizin nedenlerini hiç birbirinizi suçlamadan ortak bir şekilde paylaşmanız gerekiyor. Hatta çok objektif bakabilirseniz kendinizi bu geçimsizlikte biraz daha suçlu görebileceksiniz.

Bazen fazla iddialı davranıyorsunuz ve boyunuzu aşan işler üstünüze kalıyor. Çapınızı bilmeli, bununla da gurur duymalısınız. İş çevrenizde oldukça yeterlisiniz.

Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor. Sonuna kadar tartışmanın içinde kalmalı ve olası haksız suçlamalardan kendinizi kurtarmalısınız.

Önümüzdeki günlerde bir yolculuk olasılığı görülüyor. Bu yolculuk size hoş bir teklif olarak gelecek. Kabullenmeniz halindehayatınızda bazı kayıplarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz gecikmiş olarak ele aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Bugünlerde aile ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Bu gerekliliği zaten çok net olarak görüyorsunuz. Ama nedense savsaklamaya devam ediyorsunuz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:06 Ay-Neptün görünümü,  beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz.Saat 13:42 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 14:15 Ay-Merkür görünümü, birinden hoşlanıyorsanız, onu  ne kadar beğendiğinizi açıkça belli edebilirsiniz. Hem sevdiklerinizi hem de kişisel anlamda yapmak istediklerinizi akıllıca gözden geçirebilirsiniz. Sezgileriniz ve aklınız hizmetinizdedir. Doğru olan her ne ise onu tespit edebilirsiniz. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir, dargın olduğunuz bir arkadaşınızla sosyal bir ortamda karşılaşabilir ve aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyecek ve sizi etkileyecek.. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, seçenekler arasında bocalıyorsunuz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz,birlikleriniz veya evliliğinizi ilgilendiren önemli değişiklikleri haber veren 6 ay etkili bir süreçtesiniz. Her ne kadar belirsizlikler içerse bile, özgürlüğü ön plana alabilirsiniz. Kurallarınıza göre davranmayan veya yeni tanıştığınız kişiler nedeniyle mevcut ilişkilerinizde başkalaşım söz konusu olabilir. Yeni olasılıklar sizi endişelendirmemeli, keyfini çıkartmaya çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve, ailenize yönelik bir konu üzerinde daha fazla durmanız mümkün. Ancak bazı endişeler de gündeme gelebilir.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kişisel istekleriniz dışında, arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortamlarda ve çevrelerde bulunabilirsiniz. Hiç hesapta yokken ortaya çıkacak bir iş, sizi fazlasıyla memnun edebilir.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal bir faaliyette yer alabilir, hatta bu faaliyetin beyin takımında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza liderlik edebileceğiniz bir hafta sonu deneyimleyebileceksiniz.Özel hayatınızda belirli kuralları benimseyebileceksiniz. Hatta bu kurallara mecbur kalabileceğiniz gibi çocuklarınız varsa onlara da aynı konularda baskı kurma ihtimalini de önünüze getirebilir. Tema olarak insan topluluklarının yararına çalışma, besleme, büyütme ve gözetme amaçlı projelere başlayabilir, söz konusu projelerde liderlik edebilirsiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>