Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatçı huylarınızı bugün sevgilinize de göstereceksiniz. Beraberken sürekli sizin karar verdiğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz. Onun isteklerine saygı göstermiyor hatta eleştiriyorsunuz. Bugün bu tür davranışlarınız ile sevgilinizin kalbini kırabilirsiniz.

Mesleğinizle ilgili küçük ve önemsiz görünen sorunlar ileride başınıza dert açabilir. Detaylara dikkat etmeli ve kendinizi her konuda öne atmamalısınız. Bugünyerinizde hırçın , inatçı bir tutum sergileyeceksiniz.

Bugün yaptığınız yatırımlar ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zarar etme veya para kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizde moral bozukluğu yaratabilir ve yeni yatırım arayışları içerisine sokabilir.

Bunun dediğim dedik tavırlar içerisinde olacaksınız. Bu tavırlarınız sizi çok itici gösteriyor. Biraz daha anlayışlı ve başkalarının fikirlerine saygılı bir tavır sergilemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki kırıcı tavırlarınız, haklı nedenlerle ama yanlış bir tarz olarak değerlendirilebilir. Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber söz konusu. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü, mali sıkıntılarımızın ferahlığa kavuşması için, işimize ağırlık vererek, yeteneklerimizi ortaya koyarak, başarılı sonuçlar alabileceğimizi işaret ediyor. Demek ki, hesabımızı bileceğiz, kendimize güveneceğiz ve ayaklarımızın üzerinde duracağız. Kim dost, kim düşman artık fark etmemiz gerekiyor. Bunca yıl yaşananları unutmayalım. Madem muhasebe yeteneğimiz var. Doğamızda bu özellik var, olur olmaz borçlar altına girmeyelim. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, başkalarından destek, yardım, fayda görme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri kontrolümüz altında tutmak, yönlendirmek isteriz. Tabii ki, maddi-manevi rahat etmekten yanayız. Ancak sadece birilerine güvenerek yola çıkamayız. Biz de elimizden geleni yapmalı, yetenek ve becerilerimizi kullanmalı, bilinçli hareket etmeliyiz. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, disiplinli düşünmenin, sevdiklerimize olan sorumluluklarımızın ve ciddiyetin göstergesidir. Ancak paramız cebimizde varsa, bize iyi gelen dostlarımız yanımızdaysa, bir de huzurlu isek, değmeyin keyfimize. Tam tersi durumda neden bu böyle değil, neden şu şöyle değil diyerek kendimizi kısıtlarız. Elimizde olduğu kadar, gönlümüzden geldiği kadar hayata katılalım. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümünde bizi rahatsız eden konular üzerinde konuşuruz. Bizi anlamalarını bekleriz. Anlaşılmayı umarız. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklın geçmişe takılmış giderken, akşam saatlerinde kendini eski fotoğraflara bakarken bulabilirsin.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli proje teklifleri alabilirsiniz. Kariyerinizi bu alanda da yönlendirmek mantıklı gelebilir.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle aşk konusunda aşırı takıntılı düşüncelerden uzak durmanız gereken bir gün olabilir. Zihinsel açıdan güçlü yönlerinizi ise yaptığınız işe ve yaratıcılığınıza aktarabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden ilişkide olduğunuz kişilerden önemli haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir proje önünüze düşebilir. Parasal işlerinizde şansınızı doğru kullanmalısınız.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir gündesiniz. Hizmet ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlamak ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Günlük sohbetler cinsel içerikli olabilir, cinsel içerikli ürünler satın alabilirsiniz. Yaşamınızda gerçekleri öğrenmeye karşı adeta takıntılı bir tavra bürünebilirsiniz. Bu süreç dört gün etkili olacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimin yoğun olacağı, hareketli bir gün geçirmeniz mümkündür. Ilımlı yönünüz güç kazanabilir ve çevrenizi eleştirmek yerine yardımcı olmaya başlamanızı sağlayabilir. Bu şekilde, ilişkilerinizi de ilerletme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>