Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe gününe, saat 05:59  Ay-Yengeç burcu seyri ile adım atıyoruz. Etrafınızdaki insanları şefkatli hislerle kucaklamanızda, hayatı olumlu yönleriyle ele almanızda destekleyici olan bu  enerji, gönlünüzün içindeki güzellikleri dışa yansıtmanızda da rehberli ediyor. Saat 14:09 Venüs-Neptün olumlu görünümü her birimizi farklı alanlarda gayet etkileyici ve rahatlatıcı bir şekilde kucaklıyor. İlişki meselelerinde huzur bulmak, sevgiyle sarıp sarmalanmak istiyoruz. Aynı şekilde hedefimizi elde etmek, güven dolu bir dünyada yaşamaktan yanayız. Sahip olduğumuz değerleri koruyup kollamak, uzun vadeli kılmaktan yanayız. Tabii ki duygusalız, duyarlıyız, hissiyatımız güçlü. Hayatın da bize karşı biraz daha insaflı olmasını istiyoruz. Ayağımızı sağlam olarak yere basmak istediğimiz için hassas düşünüyoruz. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşumu, hayallerinizi gerçekleştirme arzunuzu, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilme gücünüzü yükselticidir. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu sizin kendi iç dünyanızda bir çok meseleyi tekrar bir ele alarak, özgüven duygunuzu tamir etmenizde yardımcıdır. Hayatın anlamını, yaşanılanların ardındaki gerçeği, başarılı olmanın öneminin fark etmenizde destek olur. Dış dünyada her zaman her isteğimizin olması, takdir görmemiz, el üstünde tutulmamız maalesef mümkün olmuyor. Bu durum çoğu zaman moralimizi alt üst edebiliyor. İşte bu kavuşum, iç dünyanızı harekete geçirerek, birileri sayesinde değil, kendinizi inanarak yol almanın çok daha etkili olduğunu vurguluyor. Başarılı olmak için, hedef belirlemenizde destek oluyor. Ailevi konularda yaşanan bir takım sıkıntıları veya meseleleri de tekrar bir gözden geçirerek tespitlerde bulunmanız için size yardımcı oluyor. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok şey başarmak istiyorsunuz. Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Yeniliklerin bir anda sizi saracağı bir dönem içindesiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birlikçi ve takım insanı olmanın zamanı. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve sizin için özel bir kişiyle planlarınızı paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya dabirliği söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten gelen kazançlar ve destekler alanında güzel gelişmeler olabilir. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirebilir, sağlam yatırımlara yönelebilirsiniz. Ferahlayacaksınız. Üstünüzdeki bu olumlu hava sosyal ortamlarınıza da yansıyabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli uğraşlarda bulunabilir, bol bol sohbet edebilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYAL gücünüz aldı başını gidiyor. Gelecekle ilgili olan hayallerinize sözümüz yok ama geçmişte kalan konuları unutmayı tercih edin..

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 36' 01" R
Ay
Başak
00° 53' 27"
Merkür
Boğa
00° 19' 30"
Venüs
Boğa
20° 18' 26"
Mars
Koç
11° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 37"
Satürn
Balık
17° 48' 53"
Uranüs
Boğa
23° 15' 14"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 19"
Lilith
Başak
25° 04' 36"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>