Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor. Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz.

Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak.

Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:46 Ay-Satürn görünümü, borç-alacak meseleleri, cinsel hayatınız, partnerinizin mali durumu ailenizle ilgili meselelere ciddi şekilde odaklanmanızı sağlıyor. İster istemez bunlarla ilgili bir problem varsa, akılcı ve gerçekçi şekilde ele almalısınız. Başkaları zorluk çıkartıyorsa, tek başınıza sıkıntılarınızı aşmanın yolunu bulmak lazım. Saat 18:30 Ay-Pluto görünümü, aşkta tutkuların etkin olmasını sağlıyor. Problemli bir ilişkiniz varsa, kopmak yerine birbirinize daha fazla çekildiğinizi hissedersiniz. Bu durumda cinsellik bir hayli etkilidir. Kızarsınız, sıkılırsınız ancak vazgeçmeniz zordur. Ben derim ki, bu ilişkiden ne kadar eminsiniz? Kendinizi iyi tanıyorsanız, yaşadığınız ilişkinin adını net olarak koyabilirsiniz. Hem öyle hem böyle duygular bu ilişkide gerginliğe neden olabilir. Saat 19:49 Ay-Venüs olumlu etkisi altında,  kimsenin  sizi dinlemeye pek niyeti yoktur. Eğer sorun partnerinizle alakalı ise şunu biliniz ki bugün kafası oldukça karışıktır ve açıkçası ne dediğini kendi de bilmiyor olabilir. Siz de gergin olursanız doğal olarak anlaşmak zaten kolay olmaz.  O nedenle lütfen onunla bir kez daha sakin ve mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışın. Önerilerde bulunun ancak üstüne gitmeyin. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı güzel  bir hafta geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi size katkısı olacağını düşündüğünüz kişilerle paylaşabilirsiniz. Heyecanınız, planlı haliniz ve motivasyonunuz belli noktada işleri düzene koymanıza yardım edebilir. Bazı kişilerin fikirlerinizi çalmasını istemiyorsanız gereken tedbirleri almalı veya yazılı beyana önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Öğleden sonra beklenmeyen olaylar sizi zorlayabilir. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecektir. Maddi konulara dikkat edin.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hoş bir haber alabilirsiniz. Bu aldığınız haber aynı zamanda sizin için büyük bir sorumluluk olabilir.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya halledilmesi gereken parasal işlerinizle giriş yapıyorsunuz. Gizemli olaylar daha derin düşünmenize neden olabilir. Aile hayatınızda içinizden geldiği gibi davranamıyorsunuz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz.Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda ilginç ve sıra dışı yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlar elde edebilirsiniz. Cinsel içerikli sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler karşısında adrenalin dozunuz yükselebilir. İç sesinizi dinlemelisiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 32" R
Ay
Boğa
15° 54' 12" R
Merkür
Koç
21° 47' 24"
Venüs
Boğa
10° 29' 11"
Mars
Koç
05° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 44"
Satürn
Balık
17° 13' 16"
Uranüs
Boğa
22° 47' 26"
Neptün
Balık
29° 07' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 06"
Lilith
Başak
24° 11' 31"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>