Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz ve şanslı etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygularınızla hareket edeceksiniz ve duygusal bir amacınız gerçekleşebilir. Sevdiğiniz insanla değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Bugün çocuksu yönlerinizin ortaya çıkma şansı çok yüksek olacaktır. Kendinizi neşeli ve iyimser hissedeceksiniz.

Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru kullanabiliyorsunuz. Düşünceleriniz açık ve pratik ve hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. İşinzile ilgili konularda yeni girişimlerde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden çeşitli harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyi ilgilendiren konularda masraflarınız olabilir. Yatırımlarınızda risklere girmeye eğilimli olacaksınız.

Duygusal olarak yoğun heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ilginç bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşırı ısrarcı tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli ve enerjik bir gün yaşamaya hazır olun. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok işle ilgileneceksiniz. İnsanlarla olan iletişimlerinizde bir artış olacaktır ve haberleşmelerde yoğunluk gözleniyor. Zihinsel olarak son derece üretkensiniz ve sorunlarınıza akılcı çözümler bulabilirsiniz. Bazı planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.Yaşamınızda yenilikler yapmaya uygun bir gündesiniz , düşüncelerinizi isteklerinize yönelterek karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar pazar gününe, saat 06:40 itibariyle etkili Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor. Gözlem yeteneğinizi belli konular üzerinde odakladığınızda yeniliklerde bulunmanız, yaratıcı düşünmeniz mümkün olur. Ancak tatsız gerçeklerle yüzleşmeye zorlanmanız halinde, bildiğiniz her şeyi çarpıtarak kendinizi rahatlatmaya da çalışabilirsiniz. Çünkü Ay-Yay burcu seyri iki yönlü bir enerjidir. Akıllı Başak bunu nerde nasıl kullanması gerektiğini mutlaka bilecektir. Duygu dünyanızla ilgili konularda, ortada olanlardan ziyade, gördükleriniz daha önemlidir.  Çünkü dokunamadığınız, hissedemediğiniz bir şeyin gerçek olmadığını çok iyi bilirsiniz. Eğer aşk varsa teninizde sıcaklığını hissedebilmeli, eğer sizi seviyorsa yanınızda olmalıdır diye düşünebilirsiniz.26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla  alakalı konularda etkili olacak, Mars-Oğlak burcu geçişi, aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyet kazandırıcı, sabır verici  gayet olumlu bir konumdur. Kişi ne istediğini gayet iyi bilir. Ona göre seçimlerde bulunur. Pire için yorgan yakmaz. Bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu dönem seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmezsiniz. Karşımdaki insandan eminim, ona güveniyorum diyerek sabırlı davranırsınız. Ancak burada önemli olan buna değecek biri olmasıdır. Yoksa gelir geçer bir aşkın elinde oyuncak olunmamalıdır. Ki zaten bu enerji, bu durumun önüne geçer. Mars astrolojik olarak Oğlak burcunda gayet faydalı bir etki olduğu için, ben bu dönemde karşınıza çıkan kişinin istediğini bilen, dürüst, sabırlı ve çalışkan biri olduğunu söyleyebilirim. Belki biraz kafası karışık olabilir. Ancak  niyeti güzeldir.  Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor fakat,bitirici yönlerinizle kesin çözümler elde ediyorsunuz. Spor yapmak için kendinize zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki önemli konulara ve yeteneklerinizi gösterme şansı tanıyan işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Merkür'ün doğru harekete geçmesi kafanızı toplamanıza yardım edecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ beğenen, yakın olmak isteyen kişilere karşı kibirli davranmayın. Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama nazik olmalısınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 31' 29" R
Ay
Kova
10° 49' 58"
Merkür
Koç
17° 21' 60"
Venüs
Boğa
02° 23' 41"
Mars
Koç
00° 35' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 18"
Satürn
Balık
16° 40' 29"
Uranüs
Boğa
22° 24' 43"
Neptün
Balık
28° 56' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 21"
Lilith
Başak
23° 27' 48"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>