Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu oalcak.Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Ev içi yeni düzenlemeler tasarlıyor bir yandan da günlük işlerinizi yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınızı denetim altına almakta zorlanacaksınız. Bazı endişelerinizi aile büyüklerinize yansıtacaksınız ve onların ilgisiz tavırlarını da yanlış yorumlayacaksınız. Bu da sizde gerilim yaratacak.

29 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma günümüz saat 08:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne adım atıyoruz. Bir yandan, kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Bazı kişilerle aramızda bir takım anlaşmazlıklar oluşabilir. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Fevri davranabiliriz. Sabah saatlerinde dikkatli olmamızda yarar var. Saat 17:33 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında, kendinizi ve ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi düşünmeniz, hayal kırıklığı yaratan unsurları bilinçli bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Sizin yaşamsal hedeflerinizle, partnerinizin bu ilişkiye bakış açısı arasındaki farkın tespit edilmesi ve incelenmesinde yarar var. Partnerinizin çelişkili tavırları, bazen aşırı iyimserliği veya ilişkinin sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini bir düşününüz. Fazla mı mükemmeliyetçisiniz? Onu çok mu eleştiriyorsunuz? Beraberlik denince beklentileriniz nedir? Sevginizi nasıl ifade ediyorsunuz? Eksikleriniz var mı? siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz. Saat 18:59-30 Ağustos saat 11:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkiniz ve parasal konularda eğer kafanız karışıksa beklemede kalıp, durumları gözden geçiriniz. Bu süre içinde,  iyi dinlemek, anlamaya çalışmak çok önemli. İlk kez buluşmak, bir konuda yeni bir karar vermek, hesapta olmayan bir işe kalkışmak yanlış olur. Saat 23:07 Venüs-Kuzey düğüm görünümü sizi ilişki anlamında ve maddi konularda yoran, üzen, sıkan her türlü ilişkinin mercek altına alınması gerekir. İşinizi şansa bırakmayın. Her ayrıntıyı gözlemleyin. Her olasılığı iyice hesap edin lütfen. Ay-Boşlukta gerçekleşen bu görünüm, karar vermeden önce, artı ve eksilere bakınız. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

29 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Kan bağı olduğunuz kişilerle ilgili bir takım düşünce birliği içinde olmanız, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarıyor. Anjin kapınızda.

29 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, estetikle ilgili veya aşk ilişkilerinde olumlu adımlara açık bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinden itibaren ise, bu verimli, yaratıcılık içeren ve sevgi alışverişlerine açık atmosfer gerginleşebilir. Olayların beklenmedik şekilde gelişebilme ihtimali, ani açıklamalar veya ilginç olaylar nedeniyle planlarımızda değişiklik yapmamız gerekebilir. Dolayısıyla, her konuda ve anda hazırlıklı ve gelişmelere uyum sağlayabilecek durumda olmamızda fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim konularında oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle başkalarından destek sağlamaya yönelik görüşmelerinizde diplomatik bir dil kullanmaya özen gösterin. Para konularında olumlu bir hareketlilik gözüküyor. Bazı yatırımlarınızla ilgili gelirleriniz olabilir. Teknolojik donanımlarla ilgili harcamalarda bulunabilirsiniz.

29 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EV değişikliği düşünen Başaklar, bu kararınızı bir süreliğine ertelemelisiniz. Böylesi sizin için daha uygun. Yakınlarınızla irtibata geçin.

29 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 59" R
Ay
Koç
06° 54' 53"
Merkür
Koç
19° 40' 36"
Venüs
Boğa
07° 12' 39"
Mars
Koç
03° 36' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 14"
Satürn
Balık
17° 00' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 12"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 23"
Lilith
Başak
23° 53' 49"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>