Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre sonra size yeten şeyler ona yetmeyebilir. Dikkatli olmalısınız. Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünmemelisiniz.

Konumunuzun, sizi gitgide belirlenenlerin dışında da sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor. Pratik zekanız ve işbirliğiniz sorumluluk sınırlarınızı zorluyor gibi.

Para konularında talih genellikle sizden yana. Beklediğiniz bir para haberi, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de sonuç olarak kazanmadığınız bir paraya sahip olacaksınız.

İş yaşamınızda şartlanmalardan, önyargılardan arınmanız yararlı olacak. Önceden kendinizi kurmadan gideceğiniz görüşme umduğunuzdan çok daha iyi geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oğlak burcunda meydana gelen yeni ayla birlikte aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Kalbinizin sesini daha çok dinleyeceğiniz yeni adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyan çalışmalara imza atabilirsiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 29 Aralık saat 09:53 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, aşkta güven, saygı, sevgi, sorumluluk gibi duyguların ön planda tutulduğu, buna göre incelemede bulunulduğu zamanı işaret ediyor. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, doğal olarak saydığım bu olgular çerçevesinde bakmak hali doğaldır. Ancak ayarını da bilelim. Hani pesimist bir bakışa dönüşmesin. Bu Yeniay, sadece aşk değil, ciddi evlilik, boşanma gibi kararların da mutlaka bir daha ele alınması yönünde bir düşünme molasıdır. Özgüven duygunuz burada kıymetlidir. Siz kendinizde bir çelişki veya güven sorunu yaşadığınız için, karşınıza çıkan kişi aslında düzgün olduğu halde, şüpheyle yaklaşıyorsanız, tabii ki sizin için bu Yeniay, kendinize bir bakış, düzenleme şeklinde olursa, yararlıdır. Bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi, bir çocuk sahibi olmayı düşünme, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirme gibi konular da bir hayli etkilidir. Bunların da geri hareketi de göz önüne alarak önümüzdeki bir aylık süreçte tekrar gözden geçirilmesi, doğru ve net bir kararın verilmesinde etkili olacaktır. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

29 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair anıları canlandıracak gelişmeler olabilir. Sevdiğin kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsin.

29 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başaklar açısından finansal risklerin öngörülmesi gereken bir gün. Dolayısıyla tüm dosyalarınızı, hesaplarınızı ve harcamalarınızı bir düzene koymalısınız. Kendinize ve beklentilerinize öncelik verirseniz, yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Günün Atmosferi:OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

29 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşta yeni gündemler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün biraz sakin kalmak ve tartışmalardan uzak durmak için bilinçli bir çaba içerisinde olmalısınız. Yapacağınız seçimlerle sonucu etkileyebilirsiniz...

29 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

29 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda çözülememiş bir problemi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Mantığınız ön planda.

29 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanları bilhassa çalışma dürtüsüyle beslendiği için öncelikli olarakve yapı kurma üzerine odaklı bir keyif kaynağı bulmanız olasıdır. Tatlı gıdalara düşkünlüğünüz bugünde artabilir.Ancak sindirim sisteminize dikkat etmeniz gerekmektedir. Kuşak çatışması üzerine ve deneyimsizlikler nedeniyle çocuklarınıza sözünüzü geçirmek ve tavsiyelerinizi aktarmak söz konusu olabilir. Onların eğitiminde deneyimlerinizi uygulamalı olarak zorunda kalabilirsiniz. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var.

29 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

29 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>