Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın kendisinden çok onun ön hazırlığından, oyunlarından haz duyuyorsunuz. Belki de bu yüzden ilişkileriniz kısa ömürlü oluyor, kalıcı bir ilişki yaşayamıyorsunuz.

Yeni bir yer arayışlarınız haftanın ortasında son bulabilir. Bu konuda şimdiki yetkililerinizden biri ummadığınız şekilde size yardımcı olacak. İş hayatınız size mesleki açıdan bir şey vermiyor. Çok şey katıyor, beklentilerinizi alamıyorsunuz.

Gelecek günlerde daha iyi bir gelire kavuşacaksınız Elinize sürpriz bir şekilde geçen parayı tamamen iyi niyetlerle gizli tutmaya çalışıyorsunuz. Bu paranın kullanımıyla ilgili gerçekçi düşünceleriniz var.

Son zamanlardaki bitkinliğinizin ve diğer şikayetlerinizin nedeni uykusuzluk olabilir. İş gerginlikleriyle uykularınızı kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturacaksınız. Anlayamadığınız bir nedenle haftaya içinizde bir sıkıntıyla gireceksiniz. Oysa ki gününüz güzel geçiyor. Günü bütün sorunlardan arındırıp yaşama becerinizle birlikte olduğunuz insanları günü yaşamaya zorluyorsunuz. Akşam sofrasında yapacağınız şirinliklerle birini etkileyeceksiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 01:34 Ay-Mars görünümü altında, maddi ve manevi değerleriniz konusunda gayet mantıklı bir şekilde düşünebilir, önem verdiğiniz her şeyi ve herkesi sahiplenip kollayabilirsiniz. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, hayatın zevkli yanlarına bile ciddiyetle yanaşabiliriz. Bizi gerçekten güvende olduğumuza ikna edebilecek bir kişiyle aşk yaşamanın ne kadar özel olacağını düşünebiliriz. Kendimizi güçlü biri olarak göstermemiz gayet kolaydır. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. İşte yeni kararlar alınabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki belirsizlik sizleri farklı bir düşünce yaklaşımlarına itebilir. Tamam ya da devam kararını almak zor olabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani kararlardan kaçınmalısınız. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta yeni gündemler oluşabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde ifade gücünüzü kullanabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, güven ve tutkuyu aynı anda hissedebilmek isteyebilirsiniz. Bu aralar, harcamalarınız artabileceği için, para alanında son derece dikkatli olmanızda fayda var. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Dekorasyona yönelik harcamalarınız olabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak'ta seyahat edecek. Aşk, romantizm, çocuk, hobi, yaratıcılık alanında size fırsatlar sunacak. Kararlı bir şekilde yaratıcılığınızı geliştirecek bir kursa kayıt yaptırabilirsiniz. Çocuğunuzun yetenekleriyle gurur duyabilir. Birlikte vakit geçirebilirsiniz. Arkadaş davetlerine katılın.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>