Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviliyorsunuz. Birtakım yersiz kurgular içine girip müthiş şeyler yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha başlarken pürüzlü hale getirmemelisiniz. Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki yakın insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor. Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak.

Bir arkadaşınız tarafından iyi niyetle ama yanlış yönlendiriyorsunuz. Taşınmaz eşya türü bir kaybınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşı cinsten bir yakın dostunuzun aşk ilişkisi sizi fazlaca ilgilendiriyor. Ona yaptırımlar uyguluyorsunuz. Sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel bir yolculuk bekliyor. Bu kısa gezi, ruhunuzdaki ve bedeninizdeki tüm yorgunlukları atacak. Hayatınıza girmeye hazır bir yeniliğe karşı biraz tutucu bir tavır içindesiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek yöneticiniz Merkür, aşk hayatınızla ilgili konularda etkili olacağı gibi, mesleki ve kişisel girişimlerinizle de birebir alakalıdır. Ciddi düşünmenin, her meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almanın işaretçisi olduğu için, her durumu kritik etmeye, sağlam mı değil mi diye kontrol etmeye çalışabiliriz. Karşımıza birisi çıktığında, niyetini bilmek isteriz. Güvenilir bir insan mı, daha önce başından bir ilişki geçmiş mi, işi gücü var mı öğrenmeye çalışırız. Bizim için, önemli olan ilişkiye bakış açısı ve hayatı ele alış biçimidir. Artık bu saatten sonra boşuna vakit kaybetmek istemeyiz. Yetenekli olduğumuz konularda sıkı çalışabilir, zamanında işlerimizi yetiştirmek için gayret gösterebiliriz. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, akılcı şekilde hedefimize varmak ve başkalarının baskısı olmadan yolumuzda ilerlememizi sağlıyor. Şartlar belki zor ancak biz yine de yılmadan eğitime,hayatımıza ve hayat görüşümüze göre tercihlerde bulunabiliriz. Farklı görüşte olan insanları ikna edecek şekilde işimizde yenilik yapabiliriz. Sıkı çalışarak hazırladığımız işleri yürürlüğe koyabiliriz. Eksiklerimiz varsa tamamlayabiliriz. Dini, eğitim, kültürel konulara ilgi duyabiliriz. Bizi kısıtlayan aile veya başka durumları güce dönüştürecek şekilde hareket etmeyi bilirsek başarılı şekilde ilerleriz. Ailemizi ve bizi ilgilendiren sağlık sorunlarımızı veya başka problemleri aşabilmek için kendimize güvenmeliyiz. Saat 22:44 itibariyle, Kova burcunda ilerleyen Ay etkisinde, birileriyle anlaşabilmek zor olabilir. Sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir. Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak günü keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Oğlak burcuna geçiyor.. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. Değişiklik size iyi gelecektir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar veyabirlikleri kurmaya eğilimli günlerindesiniz. Ancak, bu tür zor yükler üstlenmeden önce, altından kalkması zor işlere girişmediğinizden emin olmalısınız. Bu esnada size yardımı dokunabilecek veya elini sizin kadar taşın altına sokmaya istekli kişiler yüzünü gösterebilir. Fırsatları kaçırmamalısınız.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta, sevdiklerinizle ilgili konularda daha az ısrarcı ve şüpheci olmaya çalışın. Çocuklarla ilgili sorumluluklar da gündeme gelebilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda yanıltıcı durumlara hazırlıklı olun. İlişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir. Aşk hayatınız ve çocuk ilişkileriniz aralık ayındaki başlıca gündem maddeleriniz olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınız ve gündelik işlerinizin takibinde olası sözleşmelerde titiz davranmalı ve iki tarafında güveni tesis edildikten sonra başlangıçlara yönelmelisiniz.Sağlığınızla ilgili karar alma konusunda doğru bir günde bulunmuyorsunuz. Herhangi bir tedavi yahut ameliyat kararını erteleme yoluna gitmelisiniz. Mesleki birikim ve bilgileriniz sayesinde ticari hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak destek aldığınız kişilere ve ortaklıklarınıza karşı tetikte olmanız da gerekebilir. Çocuklarınızın eğitimi için yeni yöntemler geliştirebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 52" R
Ay
Balık
28° 34' 26"
Merkür
Koç
19° 16' 43"
Venüs
Boğa
06° 30' 34"
Mars
Koç
03° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 13"
Satürn
Balık
16° 57' 31"
Uranüs
Boğa
22° 36' 14"
Neptün
Balık
29° 02' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 30"
Lilith
Başak
23° 50' 02"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>