Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılarınız devam ediyor. İlişkinizi bitirme fikri sürekli aklınızda. Fakat bunu partnerinize nasıl söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Bugün onunla hiçbir şey belli etmeden zaman geçebilirsiniz.

İşinizi yaparken zamanınızı iyi kullanmaya çalışıp, kendinize dinlenme payı ayırmalısınız. İş arkadaşlarınıza maddi konularınızı açmamalısınız. Ekip çalışmalarında daima önde olmak oluşacak hatalarda sizi sorumlu duruma getirecektir.

Bugün bazı harcamalar sizi sıkabilir. Fakat bu harcamalar akıllı yatırımlarınız sayesinde bütçeniz fazla zorlanmayacak. Bugün maddi konularla ilgilenmekten mümkün olduğunca kaçınacaksınız.

Sevgilinize karşı olan olumsuz hislerinizi açıkça belirtmiyorsunuz. Fakat o bunların farkında. Sizden önce davranıp sizi o terk edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki birtakım coşkulu ilişkilerde yapmacık taraflar buluyorsunuz. Ama bunlardan birine duyduğunuz aşırı ilgiyi saklayamayacaksınız.ünlerde daha kararlı ve eli çabuk olmanız gerekiyor. Geleceğe ertelediğiniz çözümler sizin kadar sabırlı olmayabilir. Bu günler içinde sizi sosyal konularda atağa kaldıracak bazı haberleriniz var.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:58 Ay-Merkür görünümü, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek arzumuzu işaret ediyor. Fakat etrafınızdaki insanların çoğu zaman sizi anlamadıklarını hissedebilirsiniz. Hesaba uymayan, çoğu zaman sizi yoran meseller üzerinde kendinizce tespitlerde bulunabilirsiniz. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizi gerçekçi bir şekilde ele almaya çalışmakta fayda vardır. Sizin tüm isteğiniz, güvenilir bir aşk ve huzurlu bir yuvadır. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü,hayatımız ve özel yaşantımızda ilişkilerimizi geleceğe dönük şekilde gözden geçirerek düzenlememizdir. Geçmişi bir yana koyup, bundan sonrası adına olumlu ve yararlı adımlar atmalıyız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli işlerde sağladığın başarı, prim ya da zam olarak dönebilir. Bilgi ve tecrübelerini paylaşırken seçici davranman; bazı kişilerce hoş karşılanmayabilir. Kendi yolunda emin adımlarla ilerlemenin huzurunu yaşayacaksın. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, birden fazlateklifiyle karşılaşabilirsin. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Başak burcuysan, düşüncelerini daha açık bir dille konuşmak isteyebilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Başak burcuysan, masrafların artışıyla, biraz stresli olabilirsin. Kardeşinden alacağın haber, keyfini yerine getirecek.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle yaşamsal konularda kararlar vermekten kaçınmalı ve kendinizle daha sakin kaldığınız bir dönemde istek ve planlarınızı uygulamaya başlamalısınız. Zira kafanızdaki gelgitlerden dolayı yanlış kararlar verme ihtimaliniz çok yüksektir. Yaşamınızda kontrol edemediğiniz olaylara karşı sürekli içeriden bakmak yerine bir de dışarıdan bakmayı denemelisiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye özen gösterim. İkili ilişkilerinizde sorgulamalar ve bitişler olabilir. Gün içinde güven arayışı içine girebilirsiniz. Uğraştığınız işleri bitirmek içinde çaba sarf edebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir çok zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın ama.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi ailenize yönelik konularda kullanacak ve kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Hayata karşı tereddütleriniz hareket etmenizi zorlaştırıyor.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki farklıimkanı arasında seçim yapmakta zorlanırsınız.Hangisine öncelik vermeniz gerektiği konusunda karar vermek pek kolay olmaz. Çevrenizdekilerin desteğiyle iki işi de birlikte yürütün.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 57' 38" R
Ay
Yengeç
27° 24' 39" R
Merkür
Koç
27° 03' 36"
Venüs
Boğa
16° 56' 27"
Mars
Koç
09° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 59' 53"
Satürn
Balık
17° 37' 13"
Uranüs
Boğa
23° 05' 43"
Neptün
Balık
29° 16' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 42"
Chiron
Koç
21° 21' 50"
Lilith
Başak
24° 46' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 13/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>