Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor olabilir. Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde, haklılık payı olabilir.

İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Paranın idaresindeki yetenekleriniz, size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli gibi görünüyor.

Verdiğiniz sözlerin bazılarını unutabiliyorsunuz. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak. Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:43 Ay- Chiron destekleyici görünüm sayesinde, olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Saat 11:30 Ay-İkizler burcu seyri başladığında, günlük aktivitede sözel iletişim öne geçer. İhtiyaçlarınızın temini için alışverişe çıkma, yeni insanlarla tanışmak, merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olma bu saatlerde bir hayli etkilidir. Kimileri ailesi, kardeşleriyle görüşürken, bazılarınız arkadaşlarınızla bir araya gelerek günü değerlendirebilirsiniz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dramatik duygulara neden olan ruh halinden kurtuluyorsun. Günü çocuklarına ve kendine ayırmalısın.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yaklaşımlarınız bazı noktalarda ilişkilerinize zarar verebilir. Aşk hayatınızda derinlik gerektiren konu ve olaylar karşısında umduğunuzu bulamayabilir ve kendinizi ilişki içerisinde yalnız hissedebilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ve evle uğraşmak, evde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda da değişiklikler gündeme gelebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda beklenmedik kaynaklardan kazançlar elde etmeniz muhtemeldir. Gizliliğe önem verin ve kazanın. Özel yaşamınızda ise eşinizin şüpheci davranışları şiddetli bir kavganın fitilini ateşleyebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son günlerinde hedeflerinize, planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Organizasyon gerektiren konularda harekete geçirebilirsiniz. İyi bir zaman planıyla işlerin üstesinden gelmek için gereken enerjiyi kendinizde bulabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamlarınıza vakit ayırmak istemeyebilirsiniz. Bugün, aile bağlantılarınız duygusal açıdan sizi zorlayabilir. Özel hayatınızda da bazı sıkıntılara dikkat etmeniz gerekiyor.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın son hafta sonu yıldızlar adeta sizin için parlıyor. Topluluklara hitap ederek yeni yıl arifesinde çok alkış alacaksınız. Ebeveyn rolünüzle ilgili yeni bir karar alabilirsiniz. Ev vearasında farklı bir düzen oluşturma fikri sizi rahatlatacak. Yeniliklere hazırlıklı olun.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 39" R
Ay
Başak
02° 52' 38"
Merkür
Boğa
00° 32' 04"
Venüs
Boğa
20° 30' 45"
Mars
Koç
11° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 59"
Satürn
Balık
17° 49' 34"
Uranüs
Boğa
23° 15' 49"
Neptün
Balık
29° 20' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 50"
Lilith
Başak
25° 05' 43"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>