Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz. Bu ilişkiyi bitirmeye de niyetli görünmediğinize göre, mutlaka biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beriilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

Ne yapıp edip savurganlığın önünü almanız gerekiyor. Yoksa yakındaki ödemelerinizin altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte değerlendirmeye çalışmalısınız. Çünkü bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size bu yakınlarda sevindirici bir haber var. Haberi aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Çünkü sizini yaşamınızı baştan sona yeniden şekillendirebilecek bir haber olacak bu. Güne iyi başlayacaksınız ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. En önemli meselenizve ilişkinizdir. Bunlar benim zayıf noktalarım, bu konularda güçsüz olmamalıyım diye içinizden geçirirsiniz. Sevmek fedakarlık demek mi? yoksa seven insan yeri geldiğinde rest çekmeyi bilmeli mi? diye ilişkinizi gözden geçirirsiniz. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, iletişimi çok zekice kullanmanın önemini vurguluyor. Şu andaki sıkıntılardan, zorluk ve engellerden kurtulmanız için, sert tepkilerde bulunmak veya tam tersine pes etmek yerine çıkarlarınızı düşünerek akıllıca hareket ederseniz hem isteklerinizi elde edersiniz hem de başkalarını kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerji dolu ve hareketli hallerine bir yenisi daha ekleniyor. Öylesine yoğun bir gün ki nasıl bir program gerekir konusunda sıkıntılar yasayabilirsin. Güvendiğin birilerine işlerini paylaştırman akıllıca olacak. İşinden ayrılmak zorunda kaldıysan, kendini boşlukta hissedebilirsin. Özellikle gün ortasından sonra duygularını ifade etmekte zorlanacaksın. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafla fikir ayrılıkları yüzünden aran açılabilir. Bugün aynı zamanda ailendeki kadınlarla ilgili seni de ilgilendiren gelişmeler yaşanacak. Uzun telefon görüşmelerine hazırlıklı ol! Maddi problemler yüzünden aranın bozulduğu insanların arkandan söylediklerine karşı bir süre sessiz kalmayı tercih edeceksin. Her şeyin yeri ve zamanı var diyerek, gönlünü rahat tutabilirsin.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle birlikte gelecek planları yapabilir ve bundan yüksek oranda keyif alabilirsiniz. Çevrenizde size fikir veren insanların varlığı ve yaşadığı deneyimler sizlere rehber olacaktır.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. Gün içinde tepkilerinizi daha sakin göstermenizde fayda var. Ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Gelecek beklentileriniz yönünde adım atmak isteyebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paranızı dikkatli kullanmanıza rağmen hayatın güzel taraflarını yaşamayı ihmal etmemeyi başarıyorsunuz.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yüksek olması, sevdiğinizi de etkileyecek. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve desteğini alacak, çalışmanızı hızlandıracaksınız. Başarılı girişimlerde bulunabilir, yatırım yapmayı isteyebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz yüksek ancak çevreniz, sevdikleriniz veya çocuklarınızın arzuları sizinkilerle çelişebilir. Mantığınız ve duygularınız tezatlık gösterirken gün boyu karar vermekte zorlanacaksınız.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz.Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek istersiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 52" R
Ay
Başak
03° 07' 31"
Merkür
Boğa
00° 33' 38"
Venüs
Boğa
20° 32' 17"
Mars
Koç
11° 53' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 17"
Satürn
Balık
17° 49' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 53"
Lilith
Başak
25° 05' 51"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>