Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün üzüntülü anlar yaşayacaksınız. Sevgilinizden bugün çok ağır kelimeler işiteceksiniz ve bunları içinize atacaksınız. Tepkisiz kalmak yerine hakkınızı savunmalısınız.

İş hayatınızda bugün bazı gelişmelere tepkisiz kalmak isteyecek ve daha çok kendi rutin ve günlük işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Para durumunuzda bugün kayda değer bir gelişme olmayacak fakat önümüzdeki günlerde yapmanız gereken bir harcamanın haberini bugün alabilirsiniz.

İnsanlara çok fazla güveniyorsunuz ve onlara bütün sırlarınızı açıyorsunuz. Bugün de böyle bir hata işleyeceksiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizi etkilemekte çok başarılı olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olmalısınız. Genel psikolojinizin meslek ve aile yaşantınızı da olumlu etkileyebilir. Ortak çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzaklardan beklenen haberlerin alınabileceği görülüyor. Yalnız, olumlu nitelik taşıması düşük bir ihtimal.

30 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz saat 03:23 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, etkisi altında başlıyor. Bu enerji, size uygun şekilde derinlikli düşünmenizde, etrafınızda olan biteni gayet iyi fark etmenizde yardımcı oluyor. Her konuda geri adım atmadan, yolunuzda ilerlemekten yanasınız ve size ait değerleri korumak adına bir hayli güçlüsünüz. Ser verip sır vermezsiniz. Kimsenin sizinle ilgili bir konuda konuşmasına veya akıl vermesine pek izniniz yoktur. Güçlü olmak, gücünüzü kabul ettirmek isteğiniz hayli yüksektir. Saat 10:45 Venüs-Chiron görünümünde, insanlarla ilişki kurma, sevilme arzunuz bugün oldukça yoğun. Bir beraberlik nasıl idare edilir, nasıl fedakarlıkta bulunulur, mutlu olmak için neler yapılmalıdır sorularını bizzat yaşayarak cevaplayabilirsiniz. Hem aşk hem de cinsel manada güçlü olmak için çaba sarfedebilirsiniz. Bazılarınız eşiniz veya sevgilinizle çok daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazen gereğinden çok daha yumuşak davranarak ilişkinizi sürdürmeye çalışır bazen de tam tersine baskı kurarak eşinizi yola getirmeye çalışabilirsiniz. Ben gün boyunca gerek ilişki ve gerekseanlamında dikkatli olmanızı öneriyorum. Bazen fazla iyilik yapmak daha sonra üzülmemize yol açabilir. Yani çözüm sandığımız şey, bize karşı kullanılabilir. Her şey dozunda olmalı. Saat 11:04 Venüs-Uranüs görünümü, gelişim, bilgilenme veilişkilerine önem vererek arzu ettiğiniz yere ulaşma anlamında önemlidir. Bunun için eksiklerinize bir bakmanız, sosyal medyayı çok iyi kullanmanız, iki ayrı alan veya proje ile öne çıkmanız yönünde de etkileyicidir. Sözgelimi bir web sayfası açabilir, bildiklerinizi paylaşabilirsiniz. Satış yapabilir, insanlarla iletişimde bulunarak bir ağ oluşturabilirsiniz. Maddi açıdan gelir getirici alanlara yönelebilirsiniz. Bu bahsettiğim noktalar zaten dikkate alınırsa, kazandırıcıdır. Kişilerle kuracağınız diyalog çok önemli. Böylece gereksiz yere zaman kaybetmemiş, bilgi ve deneyimlerinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Hem çalışıp hem okuyabilirsiniz. Saat 18:22 Akrep burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde, sizi başarılı bulmalarını istersiniz. Meseleleri kendi bakış açınızla ele aldığınız için, önerilere kapalı olabilirsiniz. Size göre işini en iyi şekilde yapan kişi olarak takdir görmeniz lazımdır. Çünkü kimse sizin kadar aşkla ve doğru şekilde çalışmamaktadır. Hatta bu yüzden çevrenizdeki insanları garip ve anlaşılmaz bir şekilde tersleyebilir, siz ne biliyorsunuz ki, her şeyi ayarlayacak olan kişi benim tarzında tepkilerde bulunabilirsiniz. Tabii ki normal günlerde sorun oluşturmayan bu tutumunuz, işinizle alakalı mevzularda bugün rahatsız edici bulunabilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların açığa çıkıyor. Hızlı sinirlenen bir yapın var. Haklı olduğunu düşünsen de ailene destek veriyorsun.

30 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşler, yakın çevre, arkadaşlarınızla diyaloglarınızın önem kazanacağı, iletişim trafiğinizin artacağı ve sözsel ifadelerinizde yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanız gereken bir gün.

30 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ya da yakınlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Başkalarından destek görmeniz de kolay olabilir.

30 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KATILACAĞINIZ davette dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz.

30 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak duygunuzu tatmin edebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Edineceğiniz sıradışı ve farklı bilgiler sizi çok farklı noktalara götürebilir. İlişkilere bakışınızda sıradanlığı yıkabilirsiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı dışa vurmanız kolay olmayacak. Her şeyi geçmişle karşılaştırmanız sizi ileri gitmekten alıkoyuyor. İşle ilgili değişik şanslarınız olacak.

30 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna yerleşen Ay zihninizi derin dehlizlerde gezdirecek. İncelemek istediğiniz her konunun detaylı yönlerini masaya yatırabilirsiniz. Kısacası günü hafiyelik özelliklerinizi öne çıkararak geçirin. Komşular ve kardeşle kriz yaşamaya açıksınız. Hiçbir detayı içselleştirmeden dile dökmek en doğru çözüm olacaktır.

30 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

30 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>