Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli ilgi çekiyorsunuz.

Sıkıntı çektiğiniz konularda parayı kurtuluş gibi görüyorsunuz. Küçük hesaplardan kurtuluşu, büyük umutlara bağlamanız aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor olabilir.

Yakın dost çevrenizi yeniden gözden geçirirseniz, çekingenlikle size ulaştırılamayan bazı yararlı bilgiler olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi. Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak.

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:50 Ay-Akrep burcunda seyir etkinliğinde, yakınlarınızla ve çevrenizle olan her türlü iletişiminizde yapıcı tarzda hareket etmeniz ve hayata olumsuz, kuşkulu ve kuruntulu bakmamanızı bilhassa öneriyorum. Çünkü bu enerji, yapıcı tarzda düşünürken aynı anda bazı konularda şüpheye düşmenize neden olabilir. Akrep  burcunda ilerleyen Ay, karakteristik  özelliklerinize uygun şekilde düşünmeniz,  hareket etmeniz  anlamındadır.  Yolunuzda bir adım dahi sapmadan çizginizi muhafaza edersiniz. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda geçmiş zamanda yapılan emek, çalışma ve cömertliğinizin maddi imkânlar olarak döneceği bir zaman dilimidir. Çok az çabalarla bol para gelişi görülebilir. Kendi çalışmalarınızın ve emeğinizin karşılığını bolluk olarak görürsünüz. Çalışma hayatınızda güzel gelişme ve yeniliklere tanık olacaksınız.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı arkadaşlarınızın sizden bazı şeyleri sakladıkları fikrine kapılabilirsiniz, ama sorular sormadıkça bundan emin olamazsınız. Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir. Aşk hayatınız ve sevi temalı ilişkileriniz açısından sıcak samimi planlara açık hafta sonu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde sizi daha fazla meşgul edecek durumlar olabilir. Sözlerinizle de etkin olabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle, akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde onlara karşı fedakâr ve anlayışlı hareket edeceksiniz. Yapmanız gereken günlük işlerinizi gözünüzde büyütmeyin ve bugünün keyifli enerjisine yoğunlaşın.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri daha fazla önemsemeli ve gereken ilgiyi göstermelisiniz. İşleriniz yoğun ve vaktiniz yeterli olmayabilir. Fakat, bu arada sevdiğinizi de ihmal etmemenizde yarar var. Ayrıca parasal konulara canınız sıkılabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın tüm alanları, birbirleriyle çakışmaya başlayabilir. İş, ev ve arkadaşlar arasında kalmanız, vaktinizi hangisine, nasıl ayıracağınız bilememeniz mümkündür. Yaşamınıza, şimdiye kadar takip etmiş olduğunuz programdan ayrılmadan devam etmeniz, yapılacak en iyi seçim olacaktır.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 28" R
Ay
Balık
18° 12' 27"
Merkür
Koç
18° 48' 34"
Venüs
Boğa
05° 37' 58"
Mars
Koç
02° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 57"
Uranüs
Boğa
22° 33' 46"
Neptün
Balık
29° 01' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 09"
Lilith
Başak
23° 45' 17"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>