Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz. Kendisini size kanıtlamak için çok çaba harcıyor. Karşılıklı olarak aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz.

Geleceğinizin çok parlak olduğunu siz de biliyorsunuz, herkes de farkında. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek.

Bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir.

Başkalarının ne düşündüğünü bilmenize de ihtiyaç var. Siz de arada bir yanılıyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki kararlılık, bağnazlılıkla çok benzeşiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizi gerçekleştirmede hiç bir engel tanımıyorsunuz. Gelecekle ilgili çok güzel planlarınız var. Uygun koşulları oluşturmanız zaman alabilir. Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Yol durumunun uygun olması halinde, görmediğiniz, bilmediğiniz bir yere gitmek sizi heyecanlandıracak. Üstelik bu yolculuğun ucunda maddi bir kazanç da söz konusu.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, beklediğiniz bir gelişmenin sizi memnun edeceğini, bu sayede yeni bir adım atabileceğinizi işaret ediyor. Sizi geriye çeken ve epeydir zorlayan bir ilişki veya bir mesele çözüme kavuşabilir. Yurtdışı eğitim-iş veya farklı bir konuda gelişim yönünde bir anlaşma sağlanabilir. Yeni bir proje için kollar sıvanır. Daha önce başlanmış biruygulanabilir. Gelen bir teklif sizi memnun edebilir. Kararsız kaldığınız bir meselede doğru bir tercihte bulunabilir. Gizli bir ilişki görünür hale gelebilir. Stres azalır, fiziksel anlamda güçlenmeniz mümkündür. Başkaları sizi gayet çekici bulabilir. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hangi konuda olursa olsun kaygılanmaktan, olumsuz düşünmekten uzak durun. İnsan bir kez kaygılanmaya görsün, korktuğu başına gelir nedense. Bu nedenle kendinize, partnerinize,yerinizde veya bulunduğunuz ortamlarda, hatta en çok kızdığınız kişiye bile empati ile yanaşmakta fayda var. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatın etrafındaki insanlar tarafından masaya yatırılabilir. Önemli toplantılara katılman söz konusu.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı aşk itirafları ile karşılaşabilir ve bu kişilere tutku ile bağlanabilirsiniz. Kendinizi özel hissedebileceğiniz bir gün. Finansal konularda ise bazı sıkıntılı süreçler yaşayabilirsiniz. Temkinli olmanızda fayda var.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerinizde titizlikle çalışacaksınız. İşlerinizi kolaylıkla halletmeniz içinarkadaşlarınızla keyifli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Paylaştığınız evinizi konforlu bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Aranızda uyum ve dengeyi sağlamak için biraz esnek olmakta fayda var.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketlilik sürüyor. Karşınızdaki kişiyi çok da idealize etmeden gerçekçi ve objektif yönünüzü korumalısınız. Denge ve uyum bugün vazgeçilmeziniz olabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla konuşurken ağzınızdan çıkanlarla, hissettikleriniz birbirini tutmayabilir. Özel hayatınızda sorunlar yaşamamak için her zamanki yönteminizi değiştirmeniz gerekiyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konular hakkında duygularınız değişebilir. Ancak, kararlı tutumunuzu sürdürmeyi başaracak ve olumlu davranacaksınız. Parasal konularda bazı terslikler çıkabilir. Kararsız ve sabırsızsınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 08" R
Ay
Balık
09° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 20"
Venüs
Boğa
04° 55' 38"
Mars
Koç
02° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 09"
Satürn
Balık
16° 51' 03"
Uranüs
Boğa
22° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 14"
Lilith
Başak
23° 41' 29"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>