Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. İlişkinizin seyrinden mutluluk duyarak ilerisi için adımlar atma isteği duyabilirsiniz.

Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor

Ortaklaşa çalışmalarınızın kazançları için hesaplamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

İlişkilerde daha önlemci olmanız gerekebilir. Değişen koşullar karşısında, başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, neşeli ortamlara girebilir, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Venüs, sağlık konusunda gerekli önlemleri almanızı hatırlatırken güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunduğunuza dikkat çekiyor.

5 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 00:30 Güneş-Uranüs görünümüyle Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  dostlarınızla bir araya gelmenin, biraz sosyal yaşantınıza önem vermenin size iyi geleceğini söylüyor. Bir de, kendi sıkışık kabuğunuz içinde kalmak yerine, maddi ve manevi anlamda güçlenmenizi sağlayacak yollar arayınız. Böylece deneyim sahibi olursunuz veya yeteneklerinizi değerlendirme fırsatı bulursunuz. 5 Aralık saat:01:56 - 12 Ocak 2015 saat:12:20 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, özgür olmak  isteriz. Dokuz altı işlerle günün sınırlanmasından hoşlanmayız. Ekip halinde bir proje çalışmasına girebiliriz. 21 Aralık tarihinde bunu yürürlüğe koyabiliriz. Gönüllü çalışmalar da bu süreçte ön plandadır. Kronik sağlık şikayetlerimizi tekrar bir kontrol ettirmekte yarar vardır. Vücudu gevşetici egzersizler yararlı olur. Böylece enerjimizi doğru yönde kullanabiliriz. İşimizde tatmin olmak duygusu bu geçişte son derece önemli olacaktır. Farklı olan yeteneklerini, projelerini, tasarımlarını öne sürmek isteyen kişiler için bu tarih olumludur. Saat 08:45 - 12:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Şöyle bir geriye çekilerek durumunuzu sakin bir biçimde ele alınız. Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Saat 11:31 Güneş-Chiron arasındaki mücadeleci görünümü, düşündüklerinizi gayet açık bir yüreklilikle dile getirme ihtiyacınızı gösteriyor. Ancak bazen bunu yaptığınızda kimileri sizi yanlış anlayarak susturmaya çalışıyor. Oysaki dinleseler aslında söylediklerinizde zerre kadar bir kötülük yok. Aynı durum ilişkinizle ilgili konularda da sizi üzmektedir. Siz doğru düzgün gerçekten sizi anlayabilen, sevgisini yüreğinizin derinliklerinde hissetmek istediğiniz bir eş arayışındasınız. İlişkiniz varsa, bu anlayışı partnerinizden de bekliyorsunuz. Benim tavsiyem, ikinizin de tarafsız bir bakış açısıyla, durumu ele almanızdır. Saat 12:28 sonrası Ay-İkizler burcu geçiş, kişisel meselelerinizle ilgili zihniniz bir hayli hızlı çalışır. Aynı anda iki işi birden yapmak veya iki konu üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak dağılmayınız. Durumlara yüzeysel değil, derinlikli olarak bakınız. Saat 21:20 Ay-Neptün görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sürtüşme sizi tedirgin edebilir.  Sabırlı olmakta zorlanırsınız. Gerektiğinde de dolaylı yoldan lafı yapıştırırsınız. Yüreğinizin güzelliği keşfedebilecek, sizi gerçekten sevebilecek, doğru insanlarla karşılaşmanız dileğimle,

5 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse paylaşmak istemiyorsunuz. Bugünyerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

5 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar,hayatınızı ilgilendiren olaylar, birlikte çalıştığınız kişiler, sağlık başlığı altında ele alınabilecek konular sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi,ortamınızı ve sağlığınızı hafife almamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Karar veremediğiniz konulara yönelik araştırma yapabilirsiniz.

5 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

5 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>