Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biri sizi hoş ve sevimli buluyor. Bunların yanına güvenilirliği koyabilmek için hakkınızda neredeyse tez hazırlıyor. Sonra da atağa geçecek gibi. Çok zorlanıyor ama. Karşı cins arkadaşlarınız güvence istiyorlar, siz de bu yok. Bu yüzden karşınızdakinin ilgisi sizin ruhunuz bile duymadan, başlamadan bitebilir. Bugün bir karıştırın bakalım.

Uyuşukluk ve tez canlılığı birlikte barındıran karakterinizin en fazla kafa karıştırdığı alan burası. Alt kademenin bir sorunu yok, ama üst kademe ne tür bir çalışan olduğunuzu anlamak istiyor. Üstün yetenekleriniz olmasa sizinle ilgili yazı tura atacaklar neredeyse. İş güç sahibi insanlar sizinle ilgili tartışıp birbirlerine küsmeye mecbur değil, bilesiniz.

Bu günlerdeki kabusunuz, karşınıza dizilen dört ödeme. Somut çözümler aramak yerine, boş boş düşünüyorsunuz. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilsiniz. Her zamanki gibi yine yakınlarınıza güveniyorsunuz galiba. Zaman kaybetmeden kıpırdamanızda yarar var.

İnsanlar üzerindeki kredinizi yemeyin. Midenize oturabilir. Bu kredide pek emeğiniz yok. Kredi neredeyse tümüyle doğal güzelliklerinizin. Bu yüzden mi bu kadar gözü kara besleniyorsunuz onunla ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsabetli öngörülerinizle belirlediğiniz fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir. Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri, özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterecek. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla, yeni yaşam düşünceleri içine girebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 00:57 Ay-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlama, başarılı olmadaki tutkunuzun işaretçisidir. Bu tutku sayesinde daha hırsla, yılmadan, pes etmeden yolunuzu belirleyebilirsiniz. Saat 15:42-21:20 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Özellikle emin olmadığınız veya karar vermekte zorlandığınız konularda bir daha düşünmekte yarar var. Sözgelimi birgirişimi, yakınlarınızla ilgili konularda toleranslı düşünmek gerekiyor. Saat 21:20 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Ayrıca gereksinimlerimiz için alışverişe çıkabiliriz. Aile veya arkadaş çevremizle bir araya gelebiliriz. Çevremizde huzur, güvenlik ve uzlaşı arayışımız yoğunlaşacak. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlerle dolu bir gün. Bugün,seyahatin varsa iptal olabilir ve bu durumu en iyi şekilde değerlendirebilirsin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kilonuza ve sağlığınıza dikkat edin. Eski yakın arkadaşlarınızla aranızda ki sürtüşmeler ve hesaplaşmalar yeniden ortaya dökülebilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel konularda aktif ama hassas kılıyor. Sevdiklerinizle, ailenizle de daha çok ilgilenebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza yönelik konularda hemen harekete geçme isteğiyle dolu olacaksınız. Gün içinde duyacaklarınız sizi meraklandırabilir. Kişisel bakımınızdabitirici ve pratik olabilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün yine sizin burcunuzda seyahat edecek. Ancak öğleden sonra saatlerinde uzun bir süre boşluk etkisi söz konusu olacaktır. Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir hafta sonunda günün teması detaycı ve bilgiç bir tutumla kararlarınızı gözden geçirmek ve önünüzdeki dönem gerçekleştireceğiniz tüm olasılıkların işler hale gelmesi için analiz yapmak olacaktır. Yeni bir eyleme başlamadan gece saatlerine ulaşmanız mümkündür.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 34" R
Ay
Aslan
19° 22' 36" R
Merkür
Koç
29° 08' 38"
Venüs
Boğa
19° 07' 42"
Mars
Koç
11° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 03"
Satürn
Balık
17° 44' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 22"
Lilith
Başak
24° 58' 14"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>