Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide gösterdiğiniz özveriler, herkesin dikkatinde. Genel kanıya göre haklı olan sizsiniz. O da bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda bulmak istemiyor.

Kendinizi güzel eleştiriyorsunuz, objektifliğiniz sizi geliştiriyor. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Mesleki yetersizlikleriniz, biraz da dış destek istiyor.

Bazı sıkışıklıklarınız, bu konulara biraz fazla iyi niyetli yaklaşımınızdan kaynaklanıyor olabilir. Her zamanki tokgözlü ve kendine yeten görünüşünüzün etkisi sandığınızdan fazla.

İçinde bulunduğunuz duygusal karmaşa, dostlarınız ve partneriniz arasındaki çelişkileri büyütebilir. Aşk ilişkinizle ilgili tavrınızı destekleyenler, sevgilinizin gözüne hoş görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen iki kişiyle dile getirilmemiş bir gerginlik içindesiniz. Onların hayata karşı abartılı çekingenlikleri olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

7 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  Pazar günümüz Kova burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlayacak. Saat 04:05 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeniliklerde bulunmak için sıkı çalışmanız gerektiğinin göstergesidir. Maddi konularda hızlı bir şekilde işlerinizi halletmek istersiniz. Problemleri sakince, herkesin yararı ancak çıkarlarınızın farkında olarak akıllıca çözmeye çalışınız. Saat 08:32 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, yeteri kadar özgür olamadığımızı, yakın çevremiz,hayatımız ve toplumsal ilişkilerde baskı altında kaldığımızı işaret ediyor. Bu da bizi bir hayli hırslandırıyor. Saat 20:19-8 Eylül saat 02:47 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Akşam saatlerinde ve  ertesi gün yapılacaklar şimdiden  gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, size anlayışlı davranmazsa, tepki gösterebilirsiniz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü diliyorum hepimiz için. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün, savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Oysa çevrenizdeki herkesin farklı sorunları mevcut ve onlarda aynı anlayışı, sizden bekliyorlar. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

7 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nelerin yanlış gidebileceğine yönelik düşünmek de faydalı gibi görünse de, asıl nelerin en faydalı ve kalıcı olduğuna odaklanmak ve devamlılığı olan şeyler üzerinden ilerlemek en iyisi olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

7 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UYKU düzensizliğiniz sizi yıpratıyor. Planlarda ertelemeler olabilir. Geleceğe yönelik hamleler yapmaya hazır olun. Güzel sürprizler yolda.

7 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 30" R
Ay
Başak
28° 49' 55"
Merkür
Boğa
03° 24' 02"
Venüs
Boğa
23° 12' 42"
Mars
Koç
13° 33' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 58' 28"
Uranüs
Boğa
23° 23' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 19"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>