Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü kaptırmaktan, bağlanmaktan, ilişkinizin kalıcılaşmasından korkan, çekinen bir ruh haliniz var, üzerinizden atın, irdeleyici ve sorgulayıcı olun. Mutluluk çaba gerektirir, unutmayın.

İş hayatınızda yenilik ve atak yapmaktan korkuyor, klasik anlayış içine kendinizi hapsediyorsunuz. Oysa yetenekleriniz, önceden planlanmış olması koşuluyla, risk alacağınız işlerin de altından kolayca kalkabileceğinizi gösteriyor.

Tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Ailenizle dayanışmanızı güçlendirin. Kuvvet birlikten doğar.

Bulunduğunuz çevrelerde arka planda kalmamaya dikkat edin, içinizde kendi kendinize yarattığınız korkuları silip atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sempatik birisiniz, ama yer yer bunu istismara yelteniyor, şımarma yolunu seçiyorsunuz. Yaratıcı ve hassas bir insan olmasanız ilişkileriniz önemli ölçüde daralacak. Herkesten kuşkulanmak, kimseye güven duymamak gibi olumsuz özellikleriniz de var. Bu özellikleri faydaya dönüştürecek bir beceriniz de yok. Sizin adınıza başkaları karar veriyor ve siz peşinden gidiyorsunuz. Ama biri sizin adınıza verdiği kararla sizin başınızı ağrıtabilir, unutmayın.

7 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:52 Ay-Chiron kavuşumuyla Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu enerji, ilişkiler anlamında partnerin duygusal yönde birlik ve bütünlüğe ihtiyacını simgelerken, aynı şekilde sizin de bu konuda desteklenme arzunuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir ilişki için, mutlaka özverinin, fedakarlığın ele alınması şart gözüküyor. Saat 15:02 Ay-Koç burcu geçişinde sizin için huzur ve mutluluk, kimseye muhtaç olmamak ve parasal açıdan güçlü olmakla eş değerdir. İş ortamınız eğer huzursuzsa, hassas ve kırılgan bir ruh hali ile içinize kapanabilirsiniz. Tabi ki hayattan beklentileriniz var, öncelikle siz gerçekçi düşünebilen bir kişisiniz. Çalışkanlığınız ve dürüst yaklaşımlarınızlaçevresinde her zaman aranılan bir kişisiniz. Ay-Koç burcu geçişinde, bazen hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz. Eğer birileri her şey yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz. Gün, güzellikleriyle sizi kucaklasın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin için yapmak istediklerin var. Eşinle karşılıklı konuşarak, çocuklarla ilgili önemli kararlar alabilirsin.

7 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavrınızda ki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir. Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yasayabilirsiniz temkin!

7 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Bazı konulara ani tepkiler gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında finansal konularda değişiklikler yapabilirsiniz.

7 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü...

7 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından Ay karşıt burcunuzda ilerlerken gündeminizde ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları var. Yalnız hareket etmek istemeyebilir, eşinizin veya sevgilinizin ya da yakın arkadaşınızın varlığını arayabilirsiniz.

7 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa, yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.

7 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ikili ilişkilerde kandırılmaya çok açıksınız. Aldanma konusunda uyanık olun. Herkes size karşı gerçek yüzünü göstermek istemeyebilir. Aşk konusunda bir Romeo Juliet sendromuyla karşı karşıya olsanız da yaşamın gerçeklik maskesini aklınızdan çıkarmayın. Bazı temalar hayallerinizi süslemekle sınırlı kalmalıdır. Az ve öz ile yetinmek sizi tatmin etmeli.

7 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>