Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkiniz yeni bir boyut kazanmaya başladı. Onunla birbirinizi her gün biraz daha tanıyor biraz daha bağlanıyorsunuz. Artık gelecekle ilgili fikirleriniz daha da netleşti.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Parasal konularda şanslı bir dönemdesiniz. Beklemediğiniz paralar elde edebilir. Bu paraları yatırımlarınızda kullanarak kar elde edebilirsiniz. Bu şanslı günlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

Mesleki açıdan yaptığınız çalışmaları aksatmayın. Kısa sürede her şeyin yoluna gireceğine inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde alacağınız birtakım kararlarda zorlanabilirsiniz. Kararlarınıza kendinizden başkalarını da ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek. Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili öncelikle kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Giderleriniz, ekonomik koşullarınız gündeminizde olabilir. Finansal işlemleriniz varsa sabah saatlerini tercih etmeniz iyi olacaktır. Öğlen olduğunda gökyüzünün de enerjisi değişiyor. Ay önce Satürn sonra ise Plüton ile kontak kurduğunda stresli zamanlardan geçebilirsiniz. Eşinizin borcuyla karşılaşabilirsiniz. Miras konularında hakkınızın yendiğini öğrenebilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa riskli işlerden uzak durmalısınız. Aksi halde ameliyatlık durumlar ortaya çıkabilir. Neyse ki akşama doğru Ay ve Jüpiter kontağı sizlere de huzur vermeye geliyor. Saat 20:13'te Ay boşluğa giriyor. İnternet alışverişleri yapmayı düşünüyorsanız işleminiz havada kalabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Endişeye Son VeriyorsunSeni etkisi altına alan endişe ve kaygılar artık son bulacak! Bugünden itibaren hiç alışmadığın şekilde ilişkilerini değerlendirmeye alıyorsun. Sosyal çevrende aranan biri olmana rağmen bugün kulağına gelenler canını sıkabilir. Unutma, kariyerinde etkileyici ilerlemeler yaşarken, aşk hayatın seni büyük sürprizlerle karşılaştırabilir. Eğer Merkür Retro?sunda biten bir ilişkinin acısını yaşıyorsan, eski sevgilinin seninle bu Merkür Retro?sunda iletişim kurmaya çalıştığını öğrenebilirsin.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle olan iletişimleriniz güne damgasını vuruyor olacak. Geçmişe dair soru işaretlerinizde aydınlanma söz konusu olabilir

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, sizi duygusal alanda biraz daha gergin ya da huzursuz kılabilecek olayların gündeme gelebileceğini anlatıyor. Kendi kendinizi yıpratmamaya özen göstermelisiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli olmak hususunda çok başarılısınız. Kendinizi değerli hissettirecek her türlü evrensel mesaj bugünlerde karşınıza çıkabilir, kalbinizi güzelliklere açın.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç kötü düşünmeyin. Kötü bir şey olmayacak. Her ne olacaksa olsun, sizin iyiliğiniz için olacak.. Hayatınızda farkındalığını hissettirecek değişimler olması son derece normal. Ancak yeniye yer açmak için. Balık burcunda bir Yeni Ay'ı geçirdik, Merkür geriliyor. Gökyüzünde biri sürü değişiklik olurken, sizin sabit kalmanız pek mümkün değil.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tepkisel yaklaşımlar ve öfkeli söylemler içindesiniz. Huzur bozan olaylar gelişebilir. Pratik ve uygulanabilir işlere odaklanın. Detay gerektiren konularda sabır sınavları olası.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım ve maddi konularda size endişe taşıyabilir. Yatırım yaparken hızlı kararlar almaktan kaçının. Tüm planlamayı detaylı bir şekilde hazırlamalısınız. Zira ani aldığınız kararlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece enerjik ve coşkulu başlayabilir. Ancak; ilerleyen saatlerde yorgunluk ve bıkkınlık baş gösterebilir. Kendi iç dünyanıza dönmeniz, sorunlarınızı gözden geçirmeniz veya derin duygularınıza odaklanmanız mümkündür.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 44" R
Ay
Balık
14° 32' 12"
Merkür
Koç
18° 39' 01"
Venüs
Boğa
05° 19' 14"
Mars
Koç
02° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 38"
Satürn
Balık
16° 52' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 54"
Neptün
Balık
29° 00' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 18"
Lilith
Başak
23° 43' 36"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>