Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda iyi giden ilişkiniz bugün bazı yanlış anlaşmalar nedeniyle bozulmaya yüz tutacak. Oysa siz sevgilinize olan duygularınızın içtenliğinden bahsetmek istemiştiniz. Ailenizin bu ilişkiye soğuk baktığı anlamını çıkaran sevgiliniz gururunu kurtarmak için sizden uzaklaştı ama bu uzaklaşma uzun sürmeyecek size yine dönecektir. Siz de bundan sonra konuşmalarına daha özen göstermelisiniz.

Bugün yorucu ve yoğun zaman zaman da stresli birgünü geçireceksiniz. İşinizle ilgili bazı söylentiler ve sorunlaryerinizi denetime zorunlu hale getirdi. Böyle durumlarda en önemsiz eksikler bile büyütülür. Siz ne kadar kendinize güvenseniz de karşınızdakileri sizlere aldığı tavrı bilmediğinizden dolayı sıkıntılı anlar geçireceksiniz.

Birkaç güne kadar elinize geçecek para ancak normal yaşamınıza yetecek kadar olduğu için istemesiniz de bazı gereksinimlerinizi almak için diğer ayları bekleyeceksiniz.

Aşk ilişkilerinize ailenizi ve özellikle onların olumsuz fikirlerini sokmayın. Sevgililer genelde aileleri kendilerine rakip görürler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her bakımdan aktif bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde denetim dolayısıyla daha dikkatli ve titiz olmanız gerekecek. Günün ilk saatlerinden itibaren eksik işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Evinizle ilgili bazı maddi sorunları halledeceksiniz. Sevgilinizle iyi giden ilişkiniz bazı sözlerinizin yanlış anlaşılması yüzünden bozuldu. Onunla yeniden bir araya gelmek için yollar arayacaksınız. Sportif faaliyetlere bu aralar önem vermediğiniz için hantallaştığınızı düşüneceksiniz

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:03 itibariyle Güneş-Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Çarşamba günümüz bu önemli görünümün etkisi altındadır. Ortak mali işlerde, miras, para veya özel ilişkiyle alakalı konularda  bir mücadele, gerilim, belirsizlik söz konusu olduğunda buna sakin yaklaşmanız pek mümkün olmaz.  Bencil düşünen bir ortak veya partnerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aynı şekilde siz de, kendi hakkınızı daha fazla gözetiyorsanız buna bir başkasının göz yumması tabii ki söz konusu olamaz. Bu karşıtlıkta dikkat edilmesi gereken nokta, hem ilişkilerde ben merkezci davranışlardan kaçınmak hem de gelir-gider dengemizi takip etmektir. Eğer zor durumda kalmak istemiyorsak, paranızı  nasıl harcadığınızı, kimlerle paylaşımda bulunduğunuzu, yatırımlarınızı, borçlarınızı, alacaklarınızı bilmenizdir. Sorunlar varsa bunlar üzerinde çözüm bulmaya çalışmalı, hakkınızı yedirmemeli, ancak siz de ölçülü, mantıklı ve dengeli hareket etmelisiniz. Saat 14:50 Ay-Uranüs olumlu görünümü, fiziksel ve ruhsal yönden kendinizi güvende hissedebilmek içindurumunuzun önemini işaret ediyor. Bu alandaki sorunları veya yapmak istediklerinizi yeniden gözden geçirmeniz yararlı olacaktır. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevre iletişiminizi mükemmel sergileyeceksiniz. Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınıza yardımcı olacak olayların çözümü yönünde adım atacaksınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir. Pazarlığa veya uzlaşmaya yatkın olmakta ve esnek davranmakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılaşacağınız olaylar bakış açınızı oldukça zenginleştirebilir. Önceliklerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Manevi anlamda sizi güçlendireceğini düşündüğünüz şeylere harcama yapabilirsiniz. Günü dışarıda geçirmekte isteyebilirsiniz. Yalnız sizi rahatlatacak zevklerinize çok fazla harcama yapma eğilimindesiniz. Dikkatli olun.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER an sürpriz beklentiler içindesiniz. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Gününüzü değerlendirmelisiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 08' 43" R
Ay
Terazi
14° 29' 26"
Merkür
Boğa
05° 13' 09"
Venüs
Boğa
24° 50' 03"
Mars
Koç
14° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 43"
Satürn
Balık
18° 03' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 02"
Neptün
Balık
29° 25' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 25"
Lilith
Başak
25° 29' 05"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>