Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu artık bir sevgiliden çok, bir dost gbi görmeğe başladığınızı fark ettiniz. Aşk hayatınızda yeni bir döneme biraz isteksizce giriyorsunuz. Yeniliğe mi, yoksa onun dostluğuna mı da çok ihtiyaç duyuyorsunuz, buna karar veremiyorsunuz.

Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek. Birarkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var.

Bugünlerde biraz rayına soktunuz. Bütçenize Ummadığınız girdiler oldu. Bu kısmen de olsa sizi biraz toparladı. Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalarınız.

Uzak bir ihtimal olarak gördüğünüz bir sıkıntının tedbirini almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü son saniyesine kadar yaşamak istiyorsunuz. Hareketli, gezmeyi çok seven birisiniz. Bu yanınızı yeterince tatmin edememekten şikayetçisiniz. Hafta sonlarını elinizden geldiğince bu tatmin için kullanmaya çabalıyorsunuz. Hafta içinde alacağınız bir haber, bazı arkadaş ilişkilerinizi askıya almanıza neden olabilecek. Tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi boşuna kuruyorsunuz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:33 Ay-Neptün görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 12:06 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, huzuru önemsiyoruz. İlişkide, ayıran taraf değil, toparlayan, yoran değil yorgunluğu alan, zorlukta kaçan değil, yanımızda kalanla mutlu olacağımızı biliyoruz. Buna göre kendimizi ve beraberliğimizi gözden geçireceğiz. Saat 15:15 Ay-Pluto görünümü, derinlemesine yapılan incelemelerin, kendinizi garanti altına almak adına son derece kararlı bir şekilde hareket edeceğinizin göstergesidir. Küçücük şeyler bile bizi mutlu etmeye yetecektir. Ruhunuz huzur, sakinlik, rahatlık, mutluluk arayışındadır ve buna ulaşması gayet kolay olur. Saat 22:07 Ay-Merkür görünümü, evimiz, ailemiz, kişisel anlamdaki ihtiyaçlarımızı hatırlatıyor. Bunların mutlak halledilmesi gerekliliği bizi düşündürüyor. Gönülden sevgilerimle,

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Öğle ve sonrasında abartılı davranışlardan kaçınmalısın. Günün sana verdiği enerji ile kendini oldukça iyi hissedeceksin. İş hayatı ve maddi konulardaki sıkıntıların ilişkine de yansıyacak. Maddi kaynaklı sorunlarına çok yakın bir arkadaşının desteği ile çözüm bulabilirsin. Yalnız kalmaya ihtiyacın olacak, özgürlüğü arzulayacaksın. Ani bir kararla, biraz dinlenmek için şehir dışına çıkabilirsin. Sevgilisi olmayan bir Boğa burcuysan, karşına çıkacak biri içini kıpır kıpır edebilir. Aile bireylerinin seni yeterince dinlemediğini fark edip, soğuk davranışlarda bulunabilirsin.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve iletişimsel konularda biraz daha yönlendirici konuşmalar yapmanız gerekebilir. Ticaret veya yurtdışı bağlantılı işlerinizde ise önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendi istekleriniz yönünde ilerlemeniz zor değil. Ancak ailevi konular da daha sık gündeme gelebilir.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERİNİZİN değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız büyüyecektir.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda planladığınız kararları somutlaştırma zamanı. Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Partnerinizle unutulmayacak bir gün yaşayabilirsiniz. Aranızdaki tutku ve güven başınızı döndürebilir. Sanat gösterisine gidebilir, hobilerinize odaklanabilirsiniz. Herkesin bakışları üzerinizde olacak.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

1 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>