Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir şeylerin eskimiş olmasının, insanların kendilerini potansiyel sadakatsiz gibi görmelerine yol açtığı doğru olabilir. Ama uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, duygusal çıkarlarınızın ne tarafta olduğu çok belli oluyor.

Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

Paylaşmacısınız. Ama insanların destek gereksinimlerini açıkça beyan etmeleri gerekiyor. Para sizin için bazen, tutumluluğunuzun yararlarını gösteren ve bu yanınızı onore eden bir araçtan başka bir şey değil.

Hayallerinizi ortaya koyduğunuz ölçü ve koyma biçiminiz, destek görmenizin önündeki en büyük engel gibi diriyor. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. Bir imkan gibi değerlendirip bu anlamda birtakım çıkar hesapları içine girmeniz çok doğal. Bugünlerde, kendinizi şanslı bulduğunuz konulara bütün enerjinizle odaklanmalısınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni yılın ilk gününü, saat 09:11 itibariyle etkili Ay-Yengeç seyriyle karşılıyoruz. Güvence konusunda sağlam temelli olan girişimlerde bulunmak anlamında gayet faydalıdır. Bugünü ihmal etmeden ama geçmişi de unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gereken günlük aktivitenizde, sizin huzur dolu bakış açınıza, tarafsız dinlemenize, mantıklı yol göstermenize herkesin ihtiyacı vardır. O zaman dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, kimseyi kendinizden mahrum etmemektir. Güzelliğin ve istikrarın temsilcisi bir burcun mensubu olarak, etrafınızdaki insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerinizi sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışınız ve diğerlerinden oldukça farklı yönlerinizi kendinizden emin bir şekilde ön planda tutunuz. O zaman kimsenin sizi tedirgin etmesine izin vermemiş olursunuz. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini kötü hissetmen için neden yok. Ancak huysuzluğun üzerinde. Eşinin yeni yıl hediyesini beğenmiyorsun.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz destekleri artık görme zamanınız geldi. Onlarla geçireceğiniz zaman dilimlerinde dayanışmalar, ortaklaşa yürütülen paylaşımlar artı bir önem kazanabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde yakın çevrenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Eğitimle ilgili konularda sıkışıklık hissedebilirsiniz. Zihinsel yorgunluğunuzu gidermek için çalışmalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle kısa yolculuklar yapmak sizi rahatlatabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konularla ilgili çalışmalarınızı arttıracak ve ek kazanç sağlayabilecek girişimlerde bulunacaksınız. Ayrıca karşınıza çıkacak fırsatları en iyi biçimde değerlendirebileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizin desteğini alacaksınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde olup bitenlerle ilgileneceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerde düşünceli yapınızla hareket edebilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk haftasına Ay Yengeç burcundayken adım atıyorsunuz. Kardeşler, seyahatler, geçen yıldan kalan tamamlanması gereken meseleler hala zihninizi meşgul edebilir. Bu hafta ofisinizi taşıyabilirsiniz. Yeni bir komşuyla tanışmak size iyi gelir. Sevecen ruh haliyle kurulan diyaloglara gerçekten ihtiyacınız var.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 03" R
Ay
Aslan
23° 14' 04" R
Merkür
Koç
29° 31' 59"
Venüs
Boğa
19° 31' 17"
Mars
Koç
11° 15' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 35"
Satürn
Balık
17° 46' 13"
Uranüs
Boğa
23° 13' 01"
Neptün
Balık
29° 19' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 21"
Lilith
Başak
25° 00' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>