Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki huzur sizi düşündürüyor. Bu konuda çok şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de bu huzurun arkasından olası bir problem beklentiniz var. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz birarkadaşınızın sizden bir ricası olabilir.

Bugünlerde para harcamalarınız bira dengesizleşti. Bundan bir an evvel kurtulup bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. Yakında hoşunuza gitmeyecek bir harcamanız olacak.

Bir yakınınızla ilgili sağlık endişelerini onu üzmemek adına küçümsüyor görünüyorsunuz. Bu konuda bir uzman tavrı takınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu hazırlıkları içindesiniz. Hafta sonu ummadığınız haldebaşında olabilirsiniz. Yeni başlattığınız bir tamirat işi çok uzadığı için bir süredir gerginliğiniz var. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşüneceksiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluk bu niyetinizi biraz kursağınızda bırakacağa benziyor.

10 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma günümüz,   burcunuzda ilerleyen sakin ve ılımlı Ay etkisi altında başlıyor. Böyle bir enerji, yüreğimizde  şu sesin yükselmesini sağlayabilir.  â€' Sahip olduğum her şey bana yeter! İşte bu bakış açısı çerçevesinde şekillenen gün boyu, kendimizden emin olmanın rahatlığını yaşayacağız. Saat 09:36 Ay-Pluto destekleyici görünümü,  yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor.  Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 14:38 Ay- Chiron  olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. 10 Ekim(saat 20:27)-25 Ekim(saat 22:16) tarihleri arasında Merkür ikinci geri hareketini Terazi burcunda gerçekleştirecek. Çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. Mali konular ve sağlıkla ilgili konular gözden geçirilecektir. Yarım kalan tedavileri veya  projeleri ele almak gereklidir. Para ve kazanç getirici işlerin tatminkarlığı üzerinde de durulmalıdır. Birlikte çalıştığımız insanlarla olan ilişkimizi gözden geçireceğiz. İşimizin şartlarına bakacağız. Sorunlarımız varsa, bunları kavga ederek değil ılımlı şekilde konuşarak, tekrar inceleyerek, iki taraflı düşünerek mercek altına almamız gerekiyor. Aceleci ve keskin kararlardan kaçınmamız gereken süreçteyiz. Saat 20:48 Ay-Jüpiter görünümü, etkin ve yetkin olma arzumuzu yükseltiyor ve evimiz alanı içinde kendimizi coşkulu ve hevesli hissetmemizi sağlıyor. Bu  dönemde uzlaştırıcı, uyumlu ve bilinçli  bir şekilde ilişkilerimizi gözden geçirmemiz dileğimle,

10 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda farklı fikir beyanatlarınızla, çevrenizdeki kişilerin özel hedeflerine maruz kalabilirsiniz. Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak.

10 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız güvensizlik oluşturan olaylara bağlı olarak, kaliteli ilişkiler kurup kurmadığınızı, ilişkilerinizin verdiği yorgunluğa değip değmediği üzerine düşünmeye başlayabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda elimizdeki verilere, sunumumuza veya teknolojik donanımıza güvenerek karşımızdaki kişileri ikna edeceğimizden emin olabiliriz. Ancak durum bu değil, zira karşımızdaki kişiler hala gerçekleri öğrenme veya daha farklı şeyler duyma niyetinde olabilir ve hararetle kendi tezlerini savunabilirler.

10 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizin yüksek olduğu bir süreç içine giriyorsunuz. Sportif faaliyetlerde bulunabilir ve sağlığınıza dair olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Öte yandan hala etkisini koruyan Dolunay’ın enerjisi ve keyiflere olan düşkünlüğünüz yüzünden diyete başlamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca ilişkilere dair yapıcı adımlar gözüküyor.

10 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MEVSİMSEL hastalıklar her an sizi yatağa düşürüp bitkin hale getirebilir. Alacağınız birkaç keyifsiz haber üstüne tuz biber ekebilir.

10 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

10 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>