Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak kırmadan, incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vererek, bazı sübjektif niyetli yorumlar geliştirmeniz yanında, sergilediğinizhacmi ile de gerekli yerlerin dikkatini çekiyorsunuz.

Bir para tartışmanız var. Bunun dışında kalmanız pek mümkün görünmüyor. Parasızlık endişesi yaşamak istememeniz, tedbirli davranışları, daha mantıklı harcamaları getirebilir.

Bugünlerde karşınıza gelecek bazı önerileri,yaşamınızda önemli kazanımlar olarak değerlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim sorunu yaşadığınız kimi ilişkilerde, ortaya çıkmama eğilimi gösteren bazı engellenmeleriniz var. Bunları keşfedebildiğiniz ölçüde bu sorunu azaltabileceksiniz. Bugünlerde kendinizi sorunsuz ve rahat hissedeceğiniz ortamlara yönelme ihtiyacında olacaksınız. Rutin uğraşlarınızı bu anlamda erteleme hatta aksatma niyetleri içine girebilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla beraber boşluğa giren Ay, saat 05:05-16:13 aralığında bu şekilde devam edecek. İletişim kurarken aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda zihniniz karışık olabilir. 16:13 itibariyle ise Ay Aslan burcuna geçiyor. Akşam saatlerinde Ay-Uranüs sert görünümünün aktif olmasıyla beraber evinizin içinde riskli hareketlerden sakının. Beklenmedik bir arıza veya gerginlik olabilir. Ailenize karşı da sert tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. Bu etkinin devamında ise huzurlu bir gece sizleri bekliyor olacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçini dökeceksin!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Hafta sonuna mutlu ve sakin girmeye hazırlanırken, kendini biranda gerilmiş bir şekilde bulabilirsin. İş yerinde gerçekleşen bazı konuşmalar, canının sıkılmasına neden olabilir. Sevgilin varsa, konuşmanızda sürekli ?ben? kelimesini kullanması seni rahatsız edecek gibi gözüküyor. Bugün her şeyden uzaklaşmak isteyeceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, içindekileri dökmek adına yakın bir arkadaşınla bir araya gelebilirsin. Onunla yapacağın konuşmayla kendini sorgulayacak ve bazı konularda gereksiz gurur yaptığın sonucuna varacaksın. Sanatla uğraşan biri isen ilham kaynağı oluşturacak birçok konu bulacaksın.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Sevdiklerinizin zor anlarında yanlarında olmanız gerekebilir veya ansızın değişen programlara uyum sağlamak durumunda olabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Öğleden sonra yöneticilerinize karşı sorumluluklarınız artabilir. Ortaklı yatırım konularında daha çok zaman ayırabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız konularla ilgili görüşmeler artabilir, Eve, toprağa ilişkin konular, ailenizi ilgilendiren gelişmeler var.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş stresinizin arttığı bir gün olacak. Gün sonunda sizi mutlu eden gelişmeler üst üste yaşanarak kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; bugün ne yaşanırsa yaşansın olup biten her şeye esprili bir şekilde yaklaşacaksın. Yakın çevrendeki insanlar bu tutumundan ötürü senin daha özverili ve fedakâr davranmanı istiyor olabilir. İdeallerin konusunda unuttuğun değer yargıların tekrar gündemin olabilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda ani gelişmeler söz konuşu olabilir. Kazançlarınıza da harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Yatırımlarınızı tek bir kaynağa yönlendirmekten kaçınmalısınız. Özellikle borsa gibi uğraşları olan Boğa burçlarının çok daha dikkatli olmaları gerekiyor.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü neşesi ve dinginliğini, sevdiğiniz bir atölye çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyarsınız. Toprak işleriyle uğraşmak, dengeli beslenmenin püf noktalarını araştırmak, kitap yazmaya başlamak, çocuklara yönelik faaliyetlere katılmak, pastacılık kursuna gitmek günün temaları arasına girer. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 32" R
Ay
Kova
03° 14' 49"
Merkür
Koç
17° 07' 33"
Venüs
Boğa
01° 43' 08"
Mars
Koç
00° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 37' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 50"
Neptün
Balık
28° 55' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 30"
Lilith
Başak
23° 24' 09"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>