Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize dönük beklentilerinizde tatminsizlikleriniz var. Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması gelecek günlerde bazı kararlar aldırabilir.

Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden birtakım istekleri olabilir. Bugünlerde ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi güç durumlara sokma niyetinde olan birileriyle mücadele etmek zorunda kalacaksınız.

Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşebilir. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli alanlardan korumak isteyeceksiniz.

Birisiyle ilgili yakın bir arkadaşınızdan bilgi almak isteyeceksiniz. Bu kişiyi yakın çevrenizden uzak tutmak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiniz çok iyi ve kafanız iyi çalışıyor. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün yaratıcı ve farklı çözümler bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İş yaşamında bazı başarılar kazanabilir ve maddi olarak kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi konularda bazı gelişmeler yaşama şansınız olacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konularda harcayacaksınız. Gün içinde yeni kararlar alabilir daha önce ilgilenmediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Başak burcunda ilerlemekte olan  Ay etkisi altında cumartesi gününe uyanırken, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı şekilde hareket etmeye çalışacağız. Aslına bakacak olursak bugün her meseleyi en ince detayına kadar ele alacağız  ve risk faktörünü göz ardı etmeyeceğiz demek doğru olacaktır. Ancak enerjilere baktığımda olumlu bir günün müjdecisi olduğunu söyleyebilirim. Saat 01:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında özel ilişkimiz veortaklıklarında iyi niyetlilik ve karşılıklı çıkarların gözetilmesini isteyeceğiz. Bu olgular çerçevesinde etrafımızla bağlantı kuracağız. Saat 03:53 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, duygularımız öylesine yoğun  ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 05:23 Venüs-Neptün kavuşumu Boğaların her türlü sanatsal ve yaratıcılık anlamındaki işlerini kolaylaştırıcı, ilişkilerini ve maneviyatı güçlendirici bir etki yaratarak huzur ortamı sağlıyor.  Bu kavuşum sizin birebir kendinizle,  yaşadığınız dünya ile, çevrenizle temasınızı güçlendiriyor. Sevilmenizi, takdir görmenizi, aşkla bütünleşmenizi destekliyor. Karşınıza şefkatli, ılımlı insanları çıkarıyor. İdeallerinize uygun bir şekilde hayatınızı ele alarak, bütünün içindeki  yerinizin farkına varmanızı sağlıyor. Hayallerimizi besliyor. Ruhsal anlamda bizi ışıklandırıyor. Saat 20:11-13 Nisan saat 11:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, kariyerinizi veya aşk yaşamınızı ilgilendiren ve ön plana çıkan konuların yönü belirlenebilir. Algılarınızı açık tutmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN zamanda yaşadığınız olumsuzluklar sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. İnanın kazançlı çıkacaksınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 52" R
Ay
Balık
23° 18' 18"
Merkür
Koç
19° 02' 12"
Venüs
Boğa
06° 03' 53"
Mars
Koç
02° 53' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 08"
Satürn
Balık
16° 55' 43"
Uranüs
Boğa
22° 34' 59"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 37"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>