Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Bugün alacağını bir öneriyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde etkileneceğiniz gelişmeler, kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. Gelecek planlarınıza daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Deneyimli kişilerin uyarıları sizi birtakım hayalciliklerden uzaklaştırabilir. Hayalciliğiniz, olası başarılarınızın önünde engel gibi duruyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü,hayatında hiç kimseye ihtiyacınız yokmuş gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Çünkü sizi hafife almalarından hoşlanmazsınız. Ancak maddi ve manevi anlamda ilişkiniz olan kişilerle bağınızı güçlü tutmak zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Saat 15:40-18:50 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Mesleki konularda olmak üzere toplumsal aktivitelerde dikkatli ve temkinli hareket etmek gerekiyor. Ilımlı düşünmek, olgun bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Saat 18:50 itibariyle Ayın yumuşacık sevgi dolu Balık burcundaki ışığı, hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk gibi kıymetli olguları vurguluyor. Yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor. İnsan böyle bir enerji altında hem kendini rahatlatmaktan yana hem de hayata olan inancını pekiştirmekten yanadır. Dostluklar, güzellikler, huzur ve uyum duygusu içinde geçirilen bir gün nasıl da dinlendirir, huzurlandırır insanı. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortakyaptığın kişilerle sıkıntılar yaşayabilirsin. Bugün yeni kişilerle kaynaşmak için pek uygun bir gün değil.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel inançlarınızı ve hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Hayat görüşünüzü değiştirecek bazı konular deneyimleyebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istediğiniz hızda ilerletemeyebilirsiniz. Konuşmalarda sakin kalmaya çalışın. Öğleden sonra işleriniz sakinleyebilir. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınız, kariyeriniz veya görev ve sorumluluklarınızla ilgili hassas olmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Duygularınızı ortaya koymaktan, göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlar fazlasıyla ilginizi çekecek. Kendinizi birçok konuda kandırmaya müsaitsiniz. Hayata bakış açınızda deneyimlerinizden faydalanın.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve huzurlu olacağınız bir gün. Çalışmalarınızı rahat bir biçimde sürdürmeye devam edeceksiniz. İçinizden gelen istekleri denetleyebilir, olayların gelişmesini bekleyebilir, canlı ve neşeli davranabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>