Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olmanıza rağmen bu enerjinizi tam olarak kullanamayabilirsiniz. Daha çok iç dünyanıza dönmek ve kendinizle baş başa kalarak olayları yeniden değerlendirmek isteyeceksiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir ancak bunlar sizi bugün fazla etkilemeyecektir. Duygusal yaşamınızda genel olarak olumlu gelişmeler olmasına rağmen kendinizi tam olarak huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için doğru bir gün olmayacaktır.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi gününe, devam eden Ay-Başak burcu seyir etkinliği altında başlıyoruz. Çocuklarınız başta olmak üzere aşk hayatınız ve yaşamsal zevkleriniz konusunda etkili olan bu enerji, titiz bir inceleme ve ılımlı düşünülmesi halinde doğru kararlar alabilmenizde destekçinizdir. Yavaş ve emin bir şekilde yaşadığınız ilişkiyi ve olayları gözden geçirebilirsiniz. Aşkta seçiciliğiniz ön plandadır. Sütten ağzı yananın, yoğurdu üfleyerek yemesi misali öyle kolay kolay kimseye mavi boncuk dağıtmayacağınız gayet açıktır. Saat 03:28 Ay-Neptün karşıtlığı, aşkta ve hayatın genelinde sizin için güven olgusu önemli hale geliyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da  hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanızda size kuvvet sunuyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda olgun düşünmenizi, her ayrıntının bütünün bir parçası olduğunun bilinci içinde hareket etmenizi, acele kararlar vermemenizi söylüyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleneksel olmanızdan dolayı, yenilikler konusunda tereddüt ediyorsunuz. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkarmak için kolları sıvamalısınız. Alışkanlıklarınızı zorlayacak herhangi bir nedenden demorilize olabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzün atakta olması nedeniyle, sizden saklanan bazı sırları öğrenebilirsiniz. Amaçlarınızda yoğunlaşacaksınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir. İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yada yalnız vakit geçirmek yerine ailenizle olmanız olası bir tartışmayı engelleyecektir. Bir müddet evcimen olmalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkileriniz ve özel yaşamınızda duygularınızı abartılı bir şekilde ifade etmek yerine sakin ve stratejik yaklaşımda bulunmak ilişkilerinizde sizi pozitif etkileyecektir. Ev işlerinizi tamamlayabileceğiniz bugün, kendinizi ve yaşam alanınızı güzelleştirebilir, akşam saatlerinde sürpriz teklifler alabilirsiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 32' 54" R
Ay
Akrep
02° 04' 57" R
Merkür
Boğa
07° 18' 37"
Venüs
Boğa
26° 37' 39"
Mars
Koç
15° 39' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 21"
Satürn
Balık
18° 09' 10"
Uranüs
Boğa
23° 33' 06"
Neptün
Balık
29° 27' 18"
Plüton
Kova
02° 01' 34"
Chiron
Koç
21° 45' 42"
Lilith
Başak
25° 38' 47"
True Node
Koç
14° 55' 04"
Son Güncelleme : 21/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>