Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Hiçbir şey yaşamadan güven tazeleyebileceğinizi sanmamalısınız.

Kazanç durumunuz memnuniyet verici. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Yüklü ödemeler yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor. Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Bu ödemeleri ileri tarihlere erteleme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak gibi görünüyor..

Yakın çevrenizde ilginizi esirgediğiniz önemli insanlar var. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki veremiyorlar. Bunu sizin fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçicilik adı altında yalnızlıklar yaşıyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız, sizi gerecek bir tartışma yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve uzun vadelive ilişkileri tercih etmenin, geleceği olan projelere yönelmenin önemini vurguluyor. Sağlamcı Boğalar her şeyin farkındalar. Neyi seçmeleri, hangi yolda yürümeleri gerektiğini tespit edecekler. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde güne adım atmamızda yardımcı olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, şefkat, sevgi olgularının ne kadar kıymetli olduğunu, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, sosyal ilişkilerinizi güçlendiriyor. Ruhunuz, hem güzellikleri hem başarıyı istiyor. Huzur bulayım, işimde, evimde mutlu olayım diye düşünürsünüz. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacımız var. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü, size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinizle,arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Değişime olumlu yaklaşırsanız ilerlemeniz kolaylaşabilir, ama inatçı tavırlar bazı fırsatları kaçırmanız anlamına gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafa karışıklıkları, belirsizlikler veya konsantrasyon sorunlarına açık bir iki günün içindeyiz. Aynı zamanda kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız zira sözel tartışmalar tetiklenebilir. Ani ve düşünülmeden alınılmış kararlardan da kaçınmak lazım. Ancak, aynı zamanda özverili ya da fedakar davranmayı gerektiren olaylar yaşayabileceğimiz, başkalarına yardım etmemiz lüzumu doğuran olaylara açık bir gün olabilir. Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugünlerde farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Hava, havayla ya da uzayla bağlantılı olaylar, elektrik, elektronik ve her tür teknolojik başlıklı konular, internet, doğalgaz, enerji çeşitleri, nükleer içerikli başlıklar, yangınlar, yanıcı veya patlayıcı maddeler, dünya genelinde doğal felaketler anlamında önemli ve aslen Pazartesi yazdığımız saldırgan kişiler, isyankar tutumlar v.b her şeyin geçerliliğini sürdürdüğü günlerdeyiz. Daha tedbirli hareket etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Ani kopmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saklı bilgiler, teknoloji ve alışılmışın dışındaki farklı konular ilginizi çekecek. Skandal olarak nitelenebilecek durumlar ortaya çıkabilir, dikkat!

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ilerleme kaydedebilir,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve beklediğiniz iletişimi daha rahat kurabilir, olumlu haberler alabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda parasal konularda moralinizi yüksek tutmalısınız. İş hayatınızda çabuk sinirlenmeye ve tepki vermeye açık olabilirsiniz. Uzak yolculuklarda dikkatli olmalısınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz.Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Gerek sosyal, gerek mesleki bağlantılarınızla organizasyonlara katılabilmek, etkinlikler düzenleyebilmek için uygun bir zamanlamaya sahipsiniz. Meslek alanınızdan kişilerle bir araya gelmek ve karşılıklı bilgi alışverişini güçlendirmek için de akşam saatlerine kadar vaktiniz bulunmaktadır.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>