Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma bazı izler bırakmış gibi. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Ciddi para sıkıntılarınız yoksa da, ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir boşluğa düştüğünüzü hissedebilirsiniz. İletişim konularında, ilgi alanlarınızı yeniden belirleyip şekillendirmeye ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız. Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün.

13 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:45 Ay-Kova burcu seyri hem arkadaşça paylaşımda bulunmak, hem yeniliklere açık olmak hem de yeri geldiğinde hakkınız ne ise onu uygun bir şekilde dile getirmekte yardımcı olur. Özellikle çıkarlarınızı düşünerek, bastığınız yeri bilerek kararlarınızı verirseniz, ileride rahat etmiş olursunuz. Maddi konularda fazla rahat davranmamak lazım. Nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğunuzu biliniz. Bugüne dek denenmemiş alanlara merak duyabilirsiniz. İlginç fikirlerinizlehayatında adınızdan söz ettirmek isteyebilirsiniz. Günlük aktivitede sağlığınıza yine dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Saat 17:07 Ay-Venüs görünüm görünümü, toplumsal görev ve sorumlulukların,hayatında veya aile içindeki önemini işaret ediyor. Temel ihtiyaçlarınızı karşılamak sizin için son derece önemli. Bunlar olduğunda kendinizi güvende hissedersiniz. Saat 18:45 Merkür-Jüpiter görünümü, kazanç elde etme amaçlı iletişim ve bağlantıların işaretçisidir. Bu isterister özel hayatınızda olsun gayet önemlidir. Sağlıklı yaşam sürebilmek, günlük hayatta verimli olmak için elinizden geleni yaparsınız. Para ve onun sağladığı konfor sizin için son derece önemlidir. Keyifli bir güne adım atmanız, beklediğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

13 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ayın bulunduğu konum, macera yaşama isteğini artırabilir. Gökyüzü, yeni bir düzene gireceğini işaret ediyor.

13 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir. Hürriyet Aile /

13 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Programlarınızdaki sıkışıklıkları çözmek sizi zorlayabilir. Konuların üstesinden gelmek için yeni gündemler bulabilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

13 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda güzel şanslar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlarhayatınızda yüzünüzü güldürebilir. Kafanızdaki planlarıalanlarınıza aktarmak için uygun bir gün olacak.

13 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü yurt dışı ve yabancılarla bir anlaşma ya da sözleşme imzalayabilirsiniz. Diğer yandan hukuki süreçlerinizde kalıcı ilerleme elde edebilirsiniz. Kendinizi sağlama alacağınız ilişkiler size yeşil ışık yakabilir. Bir gönül meselesinde duygular ön plana çıkar. Karşınızdakine sonuna kadar güvenme itilimi içinde olursunuz.

13 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

13 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>