Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak aşk yaşamınızda keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve gün için moral durumunuzda değişimler olacaktır. Gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz ve sevdiğiniz insana karşı kırıcı olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz zorlaşıyor ve duygusal kararlar alma tehlikeniz var. Aşk hayatınızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.Duygusal durumunuz tüm yaşamınız üzerinde çok etkili olacaktır. Yeni bir konuda girişimde bulunmamalısınız.

İş yaşamınızda sizin için oldukça yoğun bir gün olacaktır. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebilir ve bazı küçük sorunlarınızı bugün çözümleyebilirsiniz. Her zamankinden daha çok çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve sorumluluklarınızda artış olabilir. Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Çok önemli olmasa da yaşayacağınız küçük sorunlar keyfinizi kaçıracaktır. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

Maddi olanaklarınızın farkında olacağınız ve bu yönde davranacağınız bir gündesiniz. Parasal konulara yaklaşımlarınız daha çok dikkatli olacaktır ve harcamalarınızda ölçülü hareket edeceksiniz.

Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Karamsar düşüncelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Özellikle genel çevrenizde veyaortamınızda bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir.Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında değilsiniz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma gününe, önemli bir görünüm ve de  Merkür-Başak burcu geçiş etkinliğinde adım atıyoruz. Bunları sırayla gözden geçirelim. Saat, 12:29 da Mars-Pluto görünümü, gerek ikili ilişkinizde gerekse  ortaklık konularında karşı tarafın baskın konumda olduğunu gösteriyor. Şimdi kimlerle ne gibi bir ilişkimiz varsa, bunun sağlam hale getirilmesi, dengelerin yeniden kurulması, dönüşümde bulunması gerekiyor. 15 Ağustos saat 19:44-2 Eylül saat 08:38 tarihleri arasında, Başak burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımız başta olmak üzere, maddi konular üzerinde titizlikle gözden geçirmelerde bulunmamızı sağlıyor. Eğer bir sorun yaşıyorsak, tabii ki incelememiz ve probleme neden olan hususları ele almamız şart. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yaptığı için, zaten bu incelemeye hazırız. Yeri geldiğinde eleştireceğiz, yanlışları söyleyeceğiz ve bunların düzeltilmesini isteyeceğiz. Eğer bir sorunumuz yoksa, kendimizden emin bir şekilde kararlar vereceğiz. Sözgelimi, partnerimizle yapmak istediğimiz bir planlama varsa onun üzerinde konuşacağız. Diyelim ki, hayatımızda kimse yok. Bu tarihleri arasında karşımıza biri çıktı. O zaman inceleyeceğiz. Kimdir,  nedir,  nasıldır diye tanımaya, anlamaya çalışacağız. Maddi konularda da hesabımızı bilerek hareket edeceğiz. Saat 18:50-18:58 arasındaki kısa bir boşluk etkisinin ardından, Ay, burcunuzda ilerleyecek. Her konuda uyumlu davranmaya çalışırız.  Ancak kafanızın içindeki sorular, meseleler çözümlenmiyorsa, böylesi düşünmenin ne anlamı var diye düşünmeden edemezsiniz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

15 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mümkün olduğunca önemli kararlardan ve tartışmalardan uzak kalmanız gereken bir dönemdesiniz. Pasif olmanız gerekmiyor ama, öne çıkmamanız daha iyi olur. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular veya anlık olaylar en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına ve belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı,birliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir. Ortada devamlılık göstermenize yetecek neden bulamasanız bile, aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon arttırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizlilik ve gizli düşmanlar konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Hızlı karar vermek zorunda kalacağınız koşullar içinde olacaksınız. Tabii karşılaştığınız olaylar hakkında bilmediğiniz pek çok şey önemli detay olabilir. Bu durum sizi hem zihinsel hem de duygusal açıdan zorlayacak. Ancak cesaretinizle fark yaratabilirsiniz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPTIĞI işten dolayı resmi elbise, üniforma giyen Boğalar oldukça sakarsınız. Küçük kazalara karşı zihninizi açın ve işinize odaklanın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

15 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>