Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz dostluğun aşka dönüşmesini istiyor, ama sanki bundan korkar gibi davranıyorsunuz. Hafta içi bir akşam buluşacaksınız. Açılın. Onun ne düşündüğünü bilmiyorsunuz. Ama böylesi daha heyecan verici değil mi ?

Yakın birarkadaşınızla ya da ortağınızla bir kırgınlık yaşayacaksınız. Onun güvensizliği kadar sizin alınganlığınızın da payı var bunda. Ortak bir dostunuz arayı yapacak ama ortağınıza yönelik bir beklentisi var. Size dikkatli olmak düşüyor.

Büyük bir alışverişteki savurganlığınız herkesi hayrete düşürdü. Bu hafta bunun pişmanlığını yaşayacaksınız. Bir miras söylentisi var ama nedense pek oralı değilsiniz. Fazla uzun vadeli birolduğunu düşünüp ilgisiz davranıyorsunuz. Yanılıyor olabilirsiniz. Varislerden biri çok üstüne gidiyor işin.

Bir eğlence yerine davet edileceksiniz. Eğer yeni dostluğunuzu bir aşka dönüştürmeye kararlı iseniz, bu daveti bir bahaneyle reddedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yardımlaşmayı içeren sosyal gruplar bu süreçte bir şekilde hayatınıza girecek ve bu topluluklarda en önde rol alıp, yardıma muhtaç insanlar için büyük bir özveri ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Ruhunuzdaki fırtınaları dindirmek adına başkalarına yardım etmeye başlarsınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 05:07 Ay-Venüs olumlu görünümü gerçek bir aşkın nasıl olması gerektiğini bir kez daha anlayabilir, eğer mutlu iseniz, huzurunuzun  iki misli arttığına şahit olabilirsiniz. Geleceğe güvenle bakma ihtiyacınızı  perçinleyici bu enerji, kaliteli bir yaşama olan tutkunuzu da yoğunlaştırıcıdır. Çevrenizdeki insanlarla olan her türlü temasınızda, size saygı duyulması, takdir edilmeniz, yaptıklarınızın övülmesi hoşunuza gidebilir. Saat 08:47 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve uzun vadeli düşünmenin, gelişimi önemsemenin işaretçisidir. Saat 12:04 Ay-Pluto kavuşumu, sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Elinizdekilerin kıymetini bildiğiniz için, hem sorumluluklarınızla başa çıkabilir hem de arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Saat 21:59 Ay-Merkür görünümü, sağlam ve uzun vadeli olacak şekilde hayatımızı, işlerimizi gözden geçireceğiz. Aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konularda ciddi düşüneceğiz. Kafamızın içinde bir şeyleri yerli yerine oturtabileceğiz. Yeni haftanın hepimiz için olumlu şekilde geçmesi dileğimle,

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin vereceği tepkileri dikkatle incelemelisiniz. Bu sayede bir sonraki adımınızı daha rahat hesaplayabilirsiniz. Gerçekçi beklentileri olmayan kişilerin size yük olmasına izin vermemelisiniz. Sizi hayalkırıklığına uğratan kişiler olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Sizden daha güçlü kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Yorucu koşulların altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikler hemen dikkatinizi çekiyor. Şans konusunda kendinize son derece güveniyorsunuz. Hayatı kumara benzeterek oyun oynuyorsunuz. İhtiyatlı olmalısınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, medya, seyahat ve ticaret işlerinizde duygusal tavırlarla hareket edeceksiniz. Kendinizi insanlara karşı sorumlu görebilirsiniz. İş alanınızda kendinize gereksiz yüklenmeyin.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi üzecek ya da yıpratacak bazı duygusal çalkantılar söz konusu olabilir. Fakat şunu unutmayın ki: Başkalarının hatalarından siz sorumlu değilsiniz. Öneriler getirin, yol gösterin ancak hiçbir konuya derinlemesine dâhil olmayın. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 05" R
Ay
Terazi
12° 05' 19"
Merkür
Boğa
04° 56' 13"
Venüs
Boğa
24° 35' 12"
Mars
Koç
14° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 52"
Satürn
Balık
18° 02' 51"
Uranüs
Boğa
23° 27' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 49"
Lilith
Başak
25° 27' 45"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>