Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Bunu dikkate almanızda yarar var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz ve tek başınıza kotaramayacağınız projenizde yalnızlık belirtileri var. Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bu işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığında, kendimizle barışık olma ve beklenmedik durumlardan uzak durma ihtiyacımız çok daha belirgin hale gelir. Kompleksi insanların yarattığı stresler kimi zaman bizi yorabilir. Kendi gerçeğimiz ne ise, ona göre yol almak isteriz. Değişimler eğer biz buna hazırsak hoşumuza gider. Aksi takdirde içsel anlamda tepki gösterebiliriz. Saat 04:57 Ay-Güneş görünümü, gerek günlük hayatımızda gerekse çalışma ortamında huzur, paylaşım ve dengeden yana oluruz. Mali konular üzerinde hesaplamalarda bulunabiliriz. İhtiyaçlarımızı belirleriz ve satın alabiliriz. Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Başkalarına anlayışlı davranmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Saat 16:18 Ay-Akrepte seyrine başladığında, etrafınızdaki insanları kendi tarafınıza çekmek istersiniz. Hangi konularda karşınızdaki kişiyi etkileyeceğinizi veya tesirli olacağınızı rahatlıkla tahmin edebilirsiniz. Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Dikkatli olmalısınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. İşinize adapte olmalı, başladığınız işleri bitirmelisiniz. Bu sayede pişman olmayacaksınız. Geçmişteki hatalarınızın veya ilişkilerinizin yolunuzu engellemesine izin vermeyin.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ev hayatınızdaki teknik konuları çözmek için uygun bir gündesiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Günün ikinci yarısı eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaşayacağınız karşıtlıklara duyarlı olmalısınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimden kaynaklı problemler çözmek zamanınızı alabilir. İş hayatınızda yaşanan tekrarlardan bunalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çalışmalı ve çaba sarf etmelisiniz. İşlerini yeterince iyi yapamayan kişiler sizi öfkelendirebilir. Anlayışlı ve sabırlı olmaya özen gösterin.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın isteklerine göre kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi artıracaksınız. Önemli parasal anlaşmalar gündeme gelebilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle hizmet alanınızla ilgili fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz.Ay’ın boşluk etkisi sabah saatleri sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde özellikle mülk yatırımı ile ilgili değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 19' 57" R
Ay
Terazi
16° 48' 55" R
Merkür
Boğa
05° 29' 35"
Venüs
Boğa
25° 04' 24"
Mars
Koç
14° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 28"
Satürn
Balık
18° 04' 22"
Uranüs
Boğa
23° 28' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 59"
Lilith
Başak
25° 30' 23"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>