Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan dengeli ve güçlüsünüz. Bugün önemli olan bazı şeyleri görmek için ilk adımları atacaksınız. Sevgilinizle aranızdaki uyumu korumaya çalışın.

İşinizde yeni bir görev üstlenebilir yada görevinizin bilincine daha iyi bir şekilde varabilirsiniz. Amaçlarınıza ulaşmanız kolay yoldan olmayacaktır ancak mücadele etmeyi bırakmayın.

Para konularında bazı önemli kararlar aldınız. Fakat bu kararları hayat geçirmek için uygun fırsatı bir türlü bulamıyorsunuz.

Çevrenizden biriyle anlaşmazlıklar yada sorunlar gündeme gelebilir. Açık ve nesnel olmaya çalışmanız bu sorunlardan kurtulmanız için çok önemli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve hedeflerinize yöneldiğiniz bir gün geçirmeye hazır olun. Çevrenize karşı anlayışlı ve duyarlı davranacaksınız ancak tam olarak anlaşılamayabilirsiniz. Küçük bazı fedakarlıklarınız sizin için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Aldığınız kararlardan vazgeçmeyin.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:08 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek olan Ay etkisi altında cumartesi gününe uyanırken, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı şekilde hareket etmeye çalışacağız. Aslına bakacak olursak bugün her meseleyi en ince detayına kadar ele alacağız  ve risk faktörünü göz ardı etmeyeceğiz demek doğru olacaktır. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız aşkın anlamını, sevgilinin nasıl davranması gerektiğini, yaşadıklarımızın bizde kalan izlerini öylesine mercek altına alır ki, aşk varsa da, yoksa da böylesi bir inceleme altında soluk alamaz hale gelir. Oysaki diğer yanımız, güzel bir paylaşım, belki birkaç dostla sohbet, şöyle bir rahatlamak arzusuyla doludur. Evet belki istediğimiz gibi değildir bir çok şey, belki aşk yorucudur veya detaylı şekilde bakıldığında bizden uzak gibidir. Fakat ya hayat, hayatın hiç mi güzel yanı yoktur. İşte bu saatlerde insan şöyle bir rahatlamak için kendine şans tanımayı bilmelidir. Kim bilir belki bir yerde, bir şekilde bir çift göz bize yakın durur, bakar ve deler geçer. Belli mi olur? Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Yaptığınız işin sorumluluğunu, sizden daha iyi bilen yok. Çevrenize bunu anlatmanın çok zor olduğunu biliyorsunuz. Olaylara sessiz kalmayı yeğleyin. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz. Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var. Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz. Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİKİRLERİNİZE muhalefet edenler olacak. Sonuna kadar direnin zaman sizi haklı çıkaracak. Bekar Boğalar yeni aşklar için ideal zaman.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>