Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir de.

Bu aralar fazla düzenli değilsiniz. Bu biraz da işgüzarlığınızdan kaynaklanıyor. İş ortamınızda herkes sizden fazlasıyla memnun. İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Paniğe, bir şeyleri kanıtlamanıza hiç gerek yok

Önemli bir harcamanızdan kurtulmak üzeresiniz. Önümüzdeki günlerde maddi olarak daha da rahatlayacak gibisiniz. Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor.

Kendinizle ilgili bir plan yapmaya her zamankinden daha çok ihtiyacınız var. Ertelemeye değer bulduğunuz bazı şeyleri yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, yoğun gelişmelerin kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bu kalabalıkta duygusal çakışmalar sorun yaratabilir. Bir görüşmede, bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyebilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken Ay 04:38-13:13 arası boşlukta olacak. Saat 13:13 itibariyle ise Ay Başak burcuna geçiyor. Aşk hayatınızın, çocuğunuzun ön planda olduğu bir günde olacaksınız. Ay-Uranüs uyumlu açısıyla da gündüz saatlerinde aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Geceye yaklaşırken Venüs ve Jüpiter arasındaki sert açı aktifleşiyor. Şanssızlıklar yaşayabileceğiniz bir gecede olabilirsiniz. Maddi harcamalarınızda abartılara açık olabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrıntılara hâkimsin!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Kendini geliştirdikçe, olaylara daha farklı bir pencereden bakacağına inandığın bir gün olacak. Detaycı yapın sayesinde, tüm ayrıntılara hâkim olacaksın. Bu sayede neyin önemli neyin önemsiz olduğunu da belirleyebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, yeni yatırımların peşine düşebilirsin. Diğer yandan hayatındaki bazı konuların ne kadar rutin ilerlediğini fark edeceksin. İlişkinle ilgili her şey yolunda giderken geçmişte bıraktığını düşündüğün kişinin seni tekrar araması sevgilinle aranın açılmasına sebep olabilir. Keskin çıkışlar yapmak yerine sakin açıklamalar yapman avantajına olacak. Mide problemin varsa, işlenmiş ve yağlı gıdalardan uzak durmanda fayda var.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinizi gözden geçireceğiniz ve bunun sonucunda bazı değişikliklere gideceğiniz bir gün olabilir. Pratik çözümler içinde olmalısınız.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Babanıza ait konular gündeminizi etkileyeceği zamanlar var. Güven arayışına girebilirsiniz. Ani tepkilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün masraflarınızda artış olabilir. Akşam saatlerinde parasal konular daha fazla önem kazanabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinizi gerçeğe dönüştürmek için almanız gereken radikal kararlar var. Üzerinde bir süredir düşündüğünüz kararları uygulamaya geçmek için uygun bir gün olacak.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; aile içi konularda kendini ortaya koyabileceğin ve keyifle ifade edebileceğin bir gündesin. Uzun zamandır ailenin ortak kaynağından beklediğin payına düşen gelire sahip olabilirsin. Yükselen motivasyonun özel ilişkini de etkileyerek Öğleden sonra aşk hayatındaki sorunları titizlikle irdeleyebilirsin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı becerilerinize odaklanın. İlişkilerde çatışmalardan kaçınmak faydalı olur. Kendi gücünüzle yol alacağınız işlere öncelik verin. Verimsiz işleri eleyin. Gün içinde önemli haberler alabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir haftaya başlıyorsunuz. Kendinize daha sakin davranmalısınız. Sadece kendinize değil, çevrenizdeki insanlara da. Keskin sirke küpüne zarar verir. Kazalara açık bir dönemdesiniz. Daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Bekar Boğa burçları, romantik anlamda şanslı bir dönemdeler.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>