Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü coşkunuza yeterince karşılık alamayacaksınız. Siz başka bir havadasınız, o başka bir havada. Siz her şey benim olsun diyorsunuz, o ise sadece sizi istiyor. Bunu açıktan belli etmek yerine size sitem ediyor, kapris yapıyor.

Enerjiksiniz ama enerjinizi işe vermeye niyetiniz yok. Enerjinizin birazını işe yansıtmanızda fayda var. Yine takdir görüyor ve beğeniliyorsunuz. İşyerinizdeki küçük geçimsizliklerle fazla ilgileniyorsunuz.

Almak istediklerinizi ertelemenizin gereği yok. Bütçeniz küçük harcamalar için uygun. Yeterince hesaplısınız, bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir yakınınızın para sıkıntısını çok önemsiyorsunuz, ama onu çözmek için hiçbir çaba göstermiyorsunuz.

Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uçarı bir gününüzdesiniz. Sizden haber bekleyenler var, umursamayacaksınız. Bugün sizi arayan biri kırılabilir, çünkü onunla beklediği kadar ilgilenmeyeceksiniz. İşi kırmak için bahaneler arayacaksınız. Abur cubur yemede rekor kırabilirsiniz. Biliyorsunuz, yediğiniz her abur cubur size kilo olarak geri dönecek. Enerjiniz, hareketliliğiniz kilo almanıza engel değil.

16 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Başak burcu etkisi altında Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji sayesinde en iyi ve en güzele ulaşma arzumuz oldukça yoğun. Aşk hayatımızla  ilgili konularda bugün sabırlı oluruz. Karşılarındaki kişinin mükemmel olmasını beklemek yerine, onu olduğu haliyle kabul edersiniz. Saat 13:34 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun  ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz.Saat 15:47 Ay-Merkür kavuşumu günün son etkili görünümüdür. Hangi mesele üzerinde olursa olsun, durumunuzu titizlikle gözden geçirirsiniz. İşinizden, çocuklarınızdan, ilişkinizden söz etmeyi seversiniz. Yerli yerinde olsun istersiniz hayatınız. Düzenli, verimli, sağlıklı, huzurlu yaşamak istersiniz. Başkalarının size karşı olan yaklaşımlarına dikkat edersiniz. Aşkta ince eleyip sık dokursunuz. Endişeli düşünebilirsiniz. Bunun nedeni, herşeyin düzgün olması içindir.Mutlu Pazarlar. Keyfiniz, huzurunuz, ağzınızın tadı yerinde olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki. Saplantılar içinde olduğunuz zaman, kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün elektriksel bir sinir yapısına sahipsiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ani tepkisel davranışlar sergileyebilirsiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız. Bazı konularda ilerlerken hiç olmayacak fikirler geliştirebilir veya asla yürümeyeceği düşünülen planlarla ilerleyebilirsiniz, ama seçim sizin olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde engellenmişlik hissi veya belli belirsiz bir stres hissedilse de, öğle sonrası saatlerden itibaren anlaşmalar, sözleşmeler, yazılı ve sözel haberleşme, önemli randevular açısından olumlu saatlerde olacağız. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz kişilerle keyifli sohbetler edeceğimiz, sevgi paylaşımlarına açık, eskilerin gündeme gelebileceği veya eski arkadaşlarla bir araya gelinebilecek eğlenceli ve sevgi temasının ön plana çıkabileceği, birbirimize en içten duygularla sarılabileceğimiz bir hafta sonundayız. Aynı zamanda yeteneklerimizi ve kişisel özelliklerimizi açıkça gösterme şansı da bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi daha iyi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konular ve hobiler için uygun olanaklar var.

16 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız arasında kuracağınız köprü şaşkınlık yaratıyor. Farklı yolları seçerek herkesten önce sorunları çözeceksiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda gerek büyüklerinizle, gerekse aile üyelerinizle aranızda güzel ve etkili ilişkiler kurulabilir. Eskiden daha sık görüştüğünüz kişilerle bir araya gelebilir veya onları evinizde ağırlayabilirsiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi manevi şanslı enerjilerle sevinecek uzun zamandır mücadele verdiginiz bir konuda ögreneceginiz bilgilerle öne çıkacak düşmanca davranışlar içinde olanların oyunlarını adeta bozguna ugratacaksınız. Özel yaşamınızda ise eşinizle iletişiminiz mükemmel olacaktır.

16 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

16 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>