Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sevgilinizin bu sorunlarda sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor.

Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz.

İçinizi karartan ödemeler yavaş, yavaş ödeniyor. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu, unutulmaz bir gün geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız masrafı gözünüz görmüyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi, yaşama şevki ile sizi fazlaca etkileyecek. Bunan sonraki yaşamınızda yer alması çok olası. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, vizyoner düşünmenin gerekliliğini vurguluyor. Tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda şu anki mevcut duruma iyice bakmalısınız. Sizi tatmin ediyor mu?  O zaman buyurun ideallerinizi, hedefinizi belirlemeye ve yolunuzu çizmeye. Bu Tutulma Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bu konularda şikayet etmek yerine, yeniden duruma bakıp tespitlerde bulunma vaktinizdir. Zaten Ay Tutulmasında yaşanan hassasiyetin de özünde bu vardır. Yeteneklerini kullanmak yerine, kaderi suçlamak. Hayır, bu çare değil. Bilakis gerçekçi olmalısınız. Çocuklar, ilişki, hayaller, özlemler hemen hepsine şimdi yeniden bakma zamanınız. Gelişimin yolu budur. Hayal etmek, başarının yarısıdır derler ya, işte sizin de başarınız, gerçek manada ne istediğinizi bilmek ve ona göre hayatınızı restore etmekle mümkündür. Yaradanın bir planı var elbet. Ona ne şüphe. Ancak tedbir, özgür irade, bilinçli seçim, farkındalık gibi olgular da insana sunulmuş armağandır. Biz bu armağanın kıymetini bilerek tercihlerimizi yapmalıyız.  Zaman alan hiçbir yararı olmayan uğraşılar yerine, size faydalı olacak, gelişiminizde destek verecek gruplar içinde yer alabilir, dostluklar kurabilirsiniz. Zaten bu Tutulma bu konularda rehavete kapılmak yerine bilinçli bir yeniden gözden geçirişin önemini vurgulayacak. Bunu görebilen kişiler bu Tutulmadan gerekli dersi çıkaracaklardır. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerliyor ve kişisel hırslarınızı mantık çerçevesi içinde gerçekleştirmenize yardım ediyor. Sosyal ilişkilerinizde birlikte olduğunuz kişilerin akılcı yönlerinde faydalanabilirsiniz. Çevrenizde bilmediğiniz olayların arkasındaki sorunları nasıl takip etmeniz gerektiğini irdelemek yerine olayları kendi akışına bırakın.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin neler yaptığını dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor. Çözümler sunarak varlığınızı hissettirmeniz yerinde olur. Olaylara katılımda bulunmanız ya da hümanist aktivitelere katılmanız endişelerinizi giderebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Tutulma altında sorumlu olduğunuz işleri tamamlama fırsatı bulacaksınız. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Aynı meslek grubundan arkadaşlarınızla görüşüp fikir almak isteyebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Hızlı karar almanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi dolu bir gündesiniz. Sosyal alanda başarı sağlamanız kibirlenmenize sebep oluyor.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ay tutulması sosyal aktivite ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Hayatınızda uzun süredir rolü olan kişilerle kopuş yaşayıp hedeflerinize uyacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bazı haberlerden ve olaylardan etkilenseniz bile bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Olayların gelişmesini bekleyebilir veya düşünceleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>