Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:38 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, evlilik veortaklığı gibi önemli konularda çok dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanızda yarar var. Eşiniz veyaortağınızla aranızda problemler varsa, bu ilişkiler sizi zarar veriyorsa durumu bilinçli bir şekilde ele almak lazım. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Samimiyetinden şüphe ettiğin kişilere karşı tavrını ortaya koyacaksın. Herkesin durması gerektiği yeri bilmesini istiyorsun.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde ki gizliliklerin açığa çıkmasıyla gerginliğinize hâkim olamayabilirsiniz. Çekiciliğinizin ve enerjinizin yüksek olması ışığınızı artırıyor olacak.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde farklı konularda sorumluluklar almanız gerekebilir. Birlikteliklerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve harcamalarınız la ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlar başınızda uçuşacak. Maneviyatla başlayıp, maddi kazanca dönebilecek fırsatlar var. Olayları akışına bırakın ve gereken hamleleri yapın. Kısmetler geliyor.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın beklentilerine önem vermeye çalışacaksınız. Enerjinizi düşük hissettiğinizden başkası için uğraşmak sizi zorlayabilir. Partner ihtiyacınız bu birkaç gün artacak.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcu geçişi yine hizmet alanınızda denge arayışlarınıza vesile olacaktır. Ancak beklenmedik kopma ve ayrılma hissi nedeniyle yaarkadaşlarınızdan ya da çalışanlarınızdan ayrılma isteğini bugün öğleden sonraki Ay boşluğu süresince yaşayacaksınız.Bu tatsız ruh hali özgür kalma ihtiyacınız ve taşıdığınız sorumluluklardan bunalma nedeniyle meydana gelebilir. Arkadaşlık ve toplumsal alanınızda içe dönme, meditasyon yapma ve kendi varoluşunuzu içsel dinamiklerinizle irdeleme etkisine sahip olabileceksiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili çeşitli konular, bugün ön plana çıkmaya başlayabilirler. Yapacağınız harcamaların ev ihtiyaçları üzerine yoğunlaşacağını düşünebilirsiniz ama bunların ihtiyaç mı, yoksa lüks mü olduğunu doğru değerlendirmelisiniz.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>