Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Epey heyecanlı bir ilişki içinde olduğunuz tahminleri yapılıyor. Uzun bir aradan sonra bu sizin hakkınız. Yine de koptuğunuz beraberliğin bazı sancılarını yaşıyorsunuz. Bunun nedeni ilişkiyi koparanın siz olmayışı.

Bazı sorunlarınız var. Ama oldukça serinkanlı karşılıyorsunuz. Buradan da yeni yaşadığınız aşkınyaşamınıza kadar ışıdığı anlaşılıyor. Yarından itibaren beklediğinizin üstünde bir çalışma temposunun içine gireceksiniz.

Uzakta bir veraset işi görünüyor. Bunun haberini alınca yepyeni planlar yapmaya başlayacaksınız. Ufkunuz biraz fazlaca geniş olduğundan gelen para planlarınızın altını imzalamayacak. Yine de hayli sevineceksiniz.

Size yakın biri sandığınız kadar iyi niyetli görünmüyor. hayatınızı etkileyebilecek konumda olmasa da dikkate alınmaya değer.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdikleriniz sizinle ilgili bir sürprizin hazırlığı içersindeler. Bayağı duygulanacaksınız. Bu günlerde sizi bulup yakalayabilmek hayli zor. Dostlarınızın böyle bir şikayeti var. Bir sağlık sorunuyla uğraşıyorsunuz. Belki bir uzmana görünmeniz gerekebilir. Ailenizle yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz olacak. Pek isteyerek gitmeyeceksiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz,  16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında etkili olacak Jüpiter-Aslan burcu seyri, sizlerin bir yuva kurma arzunuzu işaret ettiği gibi, kendinize  olan güven duygunuzu, mutluluk anlayışınızı, geçmişten bugüne dek yaşadıklarınızı  da göz önüne alarak yenileştirme ve geliştirme vaktidir. Bunu yapabilen kişi, artık önündeki yola bakar, takılıp kalmaz. Hayat her şeye rağmen anlamlı bir yolculuktur. Jüpiter ise bir lütuftur. Ancak her lütuf gibi tabii ki onun da gölge yanları vardır. Aza kanaat etmek yerine, daha fazlasını istemek, sadece kendi bildiklerimizin doğru olduğunu düşünmek gibi. Oysaki aile birliği bir bütündür. O alanda yaşayan kişilere karşı hükmetmek de yanlıştır. Sizler bu dönemde bir mülkün satışı, alınması veya pay edilmesi, borçların temizlenmesi, evin güzelleştirilmesi, geleceğe ait yatırımlar gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Fakat bunların ortaklaşa, gönül birliğiyle halledilmesi faydalıdır. Bu süreçte, ev veya ofis çalışmaları, dini ve felsefik konularla ilgilenme, yeniden ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte evli olanların, özellikle mali durumları yeterli ise veya ilişkilerinde sorunlar yoksa, ailenin büyümesi adına evlat sahibi olmak veya evlat edinmek gibi güzellikler yaşanabilir. Genç Boğalar bu süreçte aile ilişkilerini yeniden restore edebilirler. Kendileri için bir düzen kurabilirler. Ailedeki sorunları abartmadan, gurur yapmadan çözüme kavuşturabilirler. Kiracı iseniz bu dönemde yeni bir eve taşınabilirsiniz. Eviniz varsa, yazlık alabilirsiniz. Yazlığı satıp, daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Bunlar da bu geçişte yaşanması muhtemel durumlardır. Ben özellikle kredi alarak ev sahibi olmak konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Bir de evinizi satacaksanız mutlaka uzman kişilerle görüşmenizde yarar görüyorum.   Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerini yargılamak ya da belli konularda uyarmak için doğru bir gün olmayabilir, zira siz de aynı duruma düşebilirsiniz. Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir bilgi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Evinizle ilgili de olumlu adımlar atabileceğiniz bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİLERİNE acı çektirmek isteyebilirsiniz. Böyle şeylerle enerjinizi düşürmeye gerek yok. Ağzınızın tadını boş işlerle bozmayın.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>