Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

17 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:49-10:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, yarım kalan işlerimizi bitirmekte yarar görüyorum. Üzerinde düşünmeden yeni bir adım atmayalım. Meselelere bilinçli bir şekilde yaklaşalım. Yoksa yanılmamız mümkündür. Bu bakış açısı hem boşluktaki saatler içinde hem de genel anlamda sizi sıkıntılarınızdan koruyacak ve gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. Saat 10:35 Ay-Kova burcu seyri hem arkadaşça paylaşımda bulunmak, hem yeniliklere açık olmak hem de yeri geldiğinde hakkınız ne ise onu uygun bir şekilde dile getirmekte yardımcı olur. Özellikle çıkarlarınızı düşünerek, bastığınız yeri bilerek kararlarınızı verirseniz, ileride rahat etmiş olursunuz. Maddi konularda fazla rahat davranmamak lazım. Nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğunuzu biliniz. Bugüne dek denenmemiş alanlara merak duyabilirsiniz. İlginç fikirlerinizlehayatında adınızdan söz ettirmek isteyebilirsiniz. Günlük aktivitede sağlığınıza yine dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Saat 12:16 Ay-Uranüs görünümü, insanları ikna edebilme gücü veriyor. Yenilik arayışımız, başarılı olma arzumuz yükseliyor. Yeni yöntemler geliştiriyoruz. Saat 13:47 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sorumlulukların üstümüzdeki baskısını işaret ediyor. Özgür karar vermek, yenilikte bulunmak istiyoruz. Ancak şartlar gereği biraz zorlanıyoruz. Aile içinde ise, bizi onaylamaları, takdir etmeleri önemli. O konuda da biraz sorunlarımız var. Bu karşıtlıkta önemli olan, hem bireysel duruşumuzu korumak hem de engeller karşısında yılmadan ilerlemektir. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların sürekli değişen fikirleri, davranışları şüpheci bir tavır sergilemene ve güven problemi yaşamana sebep olabilir. İş hayatında kendini ifade edemediğini düşünebilirsin, çalışma arkadaşlarınla iletişimsizlikten doğacak gerginlikler konusunda seni uyarıyor gökyüzü. Bugün aldığın kararlara güvenmeni tavsiye ederim. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle birlikte daha somut konular üzerine yoğunlaşıp, geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek hepinize iyi gelecek etkinliklere katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın bir akraban ile ilgili gelişme seni biraz telaşlandırabilir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için kariyer alanında konuların ön planda çıktığı bir gün olabilir. Ancak kendi araştırmalarınızın yanı sıra başkalarının da fikirlerine önem vermeniz gerekecektir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar gündeme gelebilir. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanız gereken bir günde olabilirsiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinize kişiye anlayışlı davranmaya özen gösterin. Aşkınızı doyasıya yaşayacağınız günler.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerindeve kariyer alanınızda telaş, huzursuzluk söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalar, geçmişten gelen konular söz konusu olabilir. Sakinliği koruyarak, üretim ve planlama içinde olmak önemli.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati sizin hedeflerinize ulaşmak için kararlı olmanıza destek verir. Toplum önünde başarılı projelerinizin hazırlığına bugün başlayabilirsiniz.Teknolojik her türlü destekten yararlanabilirsiniz. Kararlı tavırlı kişilerlebirliğine girebilir, fütüristik projelerlehayatınızı canlandırabilirsiniz. İnatçı ve dik başlı tavırlardan kaçınırsanız hayatın akışı size olumlu yansıyacaktır.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

17 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 47" R
Ay
Koç
17° 43' 57" R
Merkür
Koç
20° 13' 13"
Venüs
Boğa
08° 07' 03"
Mars
Koç
04° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 36"
Satürn
Balık
17° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 49"
Lilith
Başak
23° 58' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>