Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler var. Ama ağır davranmanızı engelleyemiyor. Bu defa tekrar yanılgılar yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yine de biraz hareketlenmenizde bir sakınca yok.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla, bugünlerde esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

Bazı zaaflarınız size bugünlerde üzüntü yaşatabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:05 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  bizlere  hem huzur duygusu hem de güvenlik sunuyor.  Bu enerji sayesinde  bulunduğunuz ortam  renklenir. Kişi hayata güzel hislerle ve dileklerle  yaklaşır. Bir insana veya bir olaya sakin biçimde yanaşır ve onu güzel yönleriyle ele almaya çalışır. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, size huzur veren, kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan bir enerjidir. Gönlünüzden geçeni sevdiklerinizle paylaşmaktan zevk alırsınız. Koruduğunuz değerlere sahip çıkarsınız ve kimsenin canınızı sıkmasına izin vermezsiniz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, kişisel anlamda evimiz, ihtiyaçlarımız, ailemizle olan temasımız yönünde abartılı düşünmemek,  ailenin birbirine karşı anlayışlı davranması gerekiyor.  Bir mülkün paylaşımı, bir eve taşınma, kiralama, satın alma gibi hususların da mutlaka mali anlamda gözden geçirilmesinde yarar var. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde hareket etmek lazım.Saat 11:38 Ay-Pluto destekleyici görünümü,  yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor.  Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 21:04 Ay- Chiron  tılsımlı  etkisi,  arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Peşinden gittiğiniz her şey  veya güvendiğiniz insanlarla ilgili fikirlerinizde kararlılık sağladığı gibi, rüyalarınızı gerçekleştirme yolunda da moral kazandırıcıdır. Parasal konularda esnek düşünmenizi sağlayan bu şefkatli görünüm,  ihtiyaçlarınız ve sevdiklerinizle ilgili harcamalarda bulunmanız anlamına gelebilir. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Burcunuzda ilerleyen Ay., duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor. Soyut kavramlar gündem kazanacak

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler, size diğerleriyle oranlandığında daha fazla yardımcı olma potansiyeline sahip. Bu kişileri veya grupları tespit etmeli ve doğru kişilerlebirliği içerisine girmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay gerçekleşmediği için bazı belirsizlikler var. Gün içinde yavaş ilerleme söz konusu.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın..

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren eğitimler, yolculuklar, kişisel gelişim vegörüşmelerine yönelebileceğiniz bugün, finansal konular, arkadaş çevreniz ve partnerinizle iletişim alanlarında geçici problemler, mesafeli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde ve grupsal çalışmalarınızda çevrenizdeki insanlara yardım etmek, onlar için harekete geçmek önemli olacak. Maddi konularda bir an önce toparlamanız gereken işler olabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün duygusal olarak gergin ve huzursuz hissederek eş ya da sevgilinize karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Duygularınızı sakinlikle dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir. Aksi halde ilişkinizi derinden yaralayabilir büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda da anlık kararlar finansal ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 14' 11" R
Ay
Yengeç
17° 49' 49" R
Merkür
Koç
26° 13' 26"
Venüs
Boğa
16° 01' 04"
Mars
Koç
09° 05' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 16"
Satürn
Balık
17° 33' 55"
Uranüs
Boğa
23° 03' 06"
Neptün
Balık
29° 14' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 29"
Lilith
Başak
24° 41' 25"
True Node
Koç
14° 59' 16"
Son Güncelleme : 12/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>