Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden atamadığınız bir güvensizliği bastırmak istemenize rağmen zaman zaman açık ediyorsunuz. Bu güvensizliğinize üzülmenin yanı sıra kırılıyor da. Gerçekten de bunu hiç hak etmiyor.

İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek. İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alıştı. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda hiç zorlanmıyorsunuz.

Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir.

Hoşgörünün de bir sınırının olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu yalnız sizin için gerekli değil. Hoşgörü gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi için de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:59 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Venüs kavuşumu, ailemiz, yaşadığımız ülke ve evimizle ilgili güvenlik, huzur gibi olguların önemini vurguluyor. Eğer size uymayan veya sizin bakış açınızla örtüşmeyen gelişmeler varsa,  bunları dile getirerek kabulünü beklersiniz. Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, doğru bilgiye verilen önemin göstergesidir. Her durumu dikkatli bir şekilde analiz edersiniz. İşi şansa bırakmazsınız. Ciddi ve tutarlı olana yönelirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda da durum budur. Her şey düzgün olsun, verimli gelişsin diye elinizden geleni yaparsınız. Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, çevrenizde bulunan kişilerle, yakın gördüklerinizle fikirlerinizi, planlarınızı paylaşmanın işaretçisidir. Kendinizden ödün vermezsiniz. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünümü, gerçek manada bir arkadaşa (bu hayat arkadaşı da olabilir) duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Konuşabileceğiniz, derdinizi paylaşabileceğiniz, güven duyabileceğiniz bu arkadaşla tanışmak size iyi gelebilir. Burada sizin için önemli olan, yaşamsal hedeflerinize varabilmek için dış dünyanın sizi olumlu manada desteklemesidir. İşte bu desteği bir arkadaş, yaren diyebileceğimiz bir dost veya bir sevgili yapabilir. Böylece içsel korkularınızı ve yalnızlığınızı gidermiş olabilirsiniz. Kimi Boğalar uzun zamandır görüşmedikleri bir dostla yan yana gelebilir, sorunlarını giderebilirler. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arası Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu zaman dilimi, yaşamınızı yakından ilgilendiren değişiklikler ve herhangi bir konuda yapılacak sonlandırma veya başlangıç anlamındaki eylemlerinizi askıya almanız, ani kararlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Üzerinde düşünmeden bir karar vermemeli, bir daha incelemeliyiz. Saat 22:33 Ay-Oğlak burcu geçişiyle özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. Gerçeklerin çizdiği yoldan giderek, düş kırıklığı veya sıkıntı yaşadığınız her olayı güce dönüştürebilirsiniz. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,  

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecektir.Birlikte ortakyaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecektir ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Çekici yönlerinizle çevrenizde güzel bir hava estiriyorsunuz. İştahınızı artabilir dikkatli olun.

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu aralar hızlı adımlar atmanız ve düşüncelerinizi daha net ifade etmeniz gereken günlerdesiniz. Öte yandan yoğuntemponuzdan biraz olsun uzaklaşma isteği duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojik açıdan başkalarının durumlarına daha açık ve hassas olabilirsiniz. Belki de olayları biraz kendi akışına bırakmayı denemelisiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde kendinizi aktif ve enerjik hissedecek, sevdiğiniz insanla kısa vadeli plan ve program içine gireceksiniz. Bugün maddi harcamalarınızda rahat ve keyifli etkiler altındasınız. Bu da sizin kararlarınızda daha etkin olmanızı sağlayacak.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bu karakterinizdeki bazı değişimler olduğu gibi fiziksel görüntünüzü de farklılaştırmak istiyorsunuz. İstediğiniz sonucu alamayacağınız gibi hoşunuza gitmeyen görüntünüz nedeni ile kendinizle sinir harbine girişebilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>