Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz gönlünüzü de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz.

Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kurduğunuz sıcak ilişkileri korumakmış gibi davranıyorsunuz. Beceri ve yetenekleriniz umut verici.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Çevrenizde sağda solda gereksiz yere konuşan birisi var. Kötü niyetli değil ama size ait sırların, bilginiz dışında yaygınlaşmasına engel olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir görüşmede, bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyebilir. Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, yoğun gelişmelerin kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bu kalabalıkta duygusal çakışmalar sorun yaratabilir.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi gününe, saat 21:57 itibariyle  Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında uyanacağız. Bu Yeniayın ne gibi yansımalara işaret olduğunu, diğer görünümleri de hesaba katarak sizlere izah edeceğim. İlk görünüm, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Bu Yeniay,  eğer sakin bir şekilde amacın  üzerinde odaklanır ve düşünürsen hem hedefine ulaşabilir hem de enerjini doğru şekilde kullanabilirsin diyerek bizlere yol gösteriyor. Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayda kendinizi maddi-manevi anlamda huzurda, güvende hissetme arzunuzun yoğun olduğunu işaret ediyor. Bir yandan kişisel anlamda girişimde bulunarak kendinizi ispat etme arzunuz var, diğer yandan eviniz, ailenizle ilgili konularda güçlenmek arzusundasınız. Bu iki alanda her ne olursa olsun aceleci düşünmemekte yarar olduğunu söylemeliyim. Diyelim ki, istekleriniz tam anlamıyla gerçekleşmiyor diye huzursuzsunuz. O zaman da lütfen sakin olunuz. Çünkü bu Yeniayda aklımız başımızda olarak durumlara bakmak gerekiyor. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu, özgür olmanın, hiç bir şeye bağlanmadan, hayatla birlikte akmanın ne kadar güzel olduğunu size hatırlatır. Ancak bunu yaparken, gerçekçi düşünmeyi de bilelim. Değişik uğraşılar, farklı çalışmalar, gizli faaliyetler hoşunuza gidebilir. Saat 21:57 itibariyle Koç oluşacak Yeniay, sizde gerginlik yaratan meseleleri, oturup bilinçli şekilde gözden geçirmeniz gerektiğini vurguluyor. Psikolojik ve fiziksel anlamda kendinize dikkat etmenin, verimli kararlar vermenizde etkili olacağını işaret ediyor. Bu Yeniay, çevrenizle olan her türlü temasınız, girişim ve kararlılık gücünüzü, güven duygunuzu ele almanız yönünde de etkilidir. Zaten, Yeniayın görünümlerine baktığımızdamaddi açıdan bazı engellerin önümüze çıkabileceğini, hesabımızı bilmemiz gerektiğini de vurgulamakta. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz.. Çevrenizde oldukça cazibeli bir hava estireceksiniz. Herhangi maddesel bir yatırımınız varsa beklemelisiniz.. Bazılarınız planlarını yaparken yakın çevrelerinin fikirlerini alacaklar. Sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkânı bulacaksınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veyabirliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN gelecek davetlere asla hayır demeyin. Hepsine vakit ayırmaya çalışın. Hasta yakını olan Boğalar mutlu haberler alacaksınız.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gökyüzünde Venüs 120 Jüpiter ile sosyal etkinlikler, görüşmeler, kısa seyahatler, toplantılar ve yakın çevre ilişkilerinizden fayda elde edebilir,hayatınızda olumlu bir teklifle karşılaşabilir, özel hayatınızda varolan ilişkilerinizi sevgiyle geliştirebilir, yanlış anlaşılmaları giderebilirsiniz. Finansal anlamdaki işlerinizi kolayca halledebileceğiniz pozitif bir gündesiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>