Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, çok eski yakın bir arkadaşınızı biraz çıkarcı, hesapçı olarak görmesi sizi üzüyor. Aralarındaki negatif elektriklenme sizi iki arada, bir derede bırakıyor.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, paranızı kendi kişisel zevklerinize harcadığınızda beceriksizliğe dönüşüyor, bir anda savruk biri olabiliyorsunuz

Bugünlerde bir davranışınız dostunuzu zor duruma sokabilir. Hoşlanmadığınız birinin onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz. Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Oğlak burcunda hareketini sürdürüyor. Olumlu enerjiler aldığınız bir güne merhaba diyorsunuz. Sizin için yeni ve değişik konulara merak salabilirsiniz. Astroloji, felsefe, mitoloji gibi konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Tatil planları yapmak için harekete geçebilirsiniz. Akşama geldiğimizde Ay ve Uranüs arasındaki açıdan ötürü enerjiniz biraz azalabilir. Gergin ve ani tepki vermeye yatkın olabilirsiniz. Rahatsızlığınız varsa akşam kendinizi yormayın. 21:47-22:06 arasında Ay boşlukta olacak. Sonrasında Kova burcuna geçen Ay geleceğinizle ilgili konularda size ışık tutacaktır. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüklerin hafifleyecek!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. İlişkilerine, ailene, dostlarına ve hedeflerine dair bazı yaklaşımların değişebilir. Duygularını paylaşmadığın sürece huzursuz ve kaprisli olabiliyorsun. Bugün kesin çözüm bekleyen işlerini halletmen yüklerini hafifletecektir. Gökyüzü eşin ya da sevgilin ile eski de kalan konulara kafanı takmaman gerektiğini söylüyor.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konularınızla ilgili yapacağınız görüşmelere ve sözleşmelere dikkat etmelisiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, düşüncelerinizde daha olumlu kalmaya bakmaya zorluyor. Ancak sabit fikirlerinizden kurtulmaya bakmalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerinin problemleri ile ilgilenmekten yorulmuş olabilirsiniz. Durağan bir sürece adım atmak sevindirici bir haber olacak.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün son zamanlarda geçirdiğiniz birçok günden daha güzel bir gün olacak. Kendinizi daha sağlam hissedeceksiniz. Özellikle gelecek hedefleriniz konusunda daha ısrarcı ve daha özgüvenli olacaksınız. Çok yönlü kararlar verebilirsiniz. Bir şekilde olayları tatlıya bağlayacaksınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk almayı sevmeyen boğalar bügün temkin önemli. Dünya görüşünüze dair eleştiriler sizi sıkmasın. Hukuki konular, yükseköğrenim, yurt dışı konularında hareket olası.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Uranüs arasında sert rüzgarlar esecek. Yalnızsanız değişik, sıra dışı birine kalbinizi kaptırabilirsiniz. Özel hayatta ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Ayrıca çapkınlığın tavan yaptığı bir hafta sonu olabilir. İlişkilerde kalıcılıktan ziyade macera teması üzerinde durmak doğru olacaktır.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Asla sabırsızlık göstermemeniz gereken bir gündesiniz. Karşılaştığınız sorunları çözemezseniz bile patlamalardan kaçınmaya çalışmalı, durumu idare etmek veya sorun çıkaran kişileri kendi hallerine bırakmak gibi yöntemler uygulamalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 49' 40" R
Ay
Başak
03° 42' 13"
Merkür
Boğa
00° 37' 19"
Venüs
Boğa
20° 35' 52"
Mars
Koç
11° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 58"
Satürn
Balık
17° 49' 51"
Uranüs
Boğa
23° 16' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 02"
Lilith
Başak
25° 06' 11"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>