Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka aranacağınız anlamına gelmeyebilir. Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Zaman zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yine de fazla aceleci olmayın. Elde ettiklerinizi koruma çabalarınız, onların kazanımındaki güçlüklerinizi ortaya koyuyor. Epey zamandır yararınıza gelişen olaylar, beslediğiniz hayallerden gerçeğe geçişin habercisi olabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında Balık burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün sizler için çok güzel bir gün olabilir. Şansınızın açıldığı, beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın kavuşumda olduğu gezegenler sebebiyle de aşk hayatınızda da şansınız açık olacak. Merkür'ün tekrardan Neptün ile kavuşması uzun zamandır beklediğiniz bir haberin sizin isteğiniz yönünde sonuçlanmasını sağlayabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında da görev almak isteyebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin tazelenecek!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bireysel hamleler yaptıkça içsel huzuru yakaladığını anlayacaksın. Bugünortamında fikir ayrılıkları yaşadığın, moralinin bozulmasına sebep olan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksin. Bu şekilde hem kendine olan güvenin tazelenecek hem de gereksiz yere kendini üzmüyor olacaksın. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Evliliğinde son zamanlarda artan bir huzursuzluk varsa, bunun geçici bir durum olduğunu aklından çıkarma. Hayatın yükü, yorgunluğu hem eşini hem de seni yoruyor olabilir. Zor günlerden geçerken birbirinize olacağınız destek aranızdaki bağı güçlü kılacak. Bugün aynı zamanda çok istediğin kıyafeti ya da eşyayı indirimde görüp alabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçekleştirmek için her zamankinden daha fazla gayret edeceğiniz, yakın çevrenizden onay almak isteyeceğiniz bir gün.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yenilik almak için uygun bir zamandasınız. İşinizi değiştirmek istiyorsanız oldukça keyifli birbulabilirsiniz arayışınızı tekrar başlatın.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; bugün üstünde çalıştığın anlaşma ya da projelerin olumlu sonuçlarını alabilir, yakın çevreyle kurulan ilişkilerden büyük destek alabilirsin. Güçlü sezgilerin de yardımıyla karşındakilerin ne istediğini anlayarak, uzlaşma sağlayabilirsin. Kariyerinden elde ettiğin kazançta artış olabilir.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yönsüzlük, kararsızlık olası. Ast üst ilişkileri, otoriter tutumlar gün boyu sizi meşgul edebilir. Sabah saatlerindeve kariyer alanınızda telaş, huzursuzluk söz konusu olabilir. Yüzeysel çalışmalar ikinci tekrarı gerektirir. Gün boyu yanlış anlaşılmalar söz konusu.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin bir sırrını paylaşabilir, aranızdaki ilişkiyi daha derinleştirebilirsiniz. Baş başa vakit geçirebileceğiniz harika bir gün. Duygularınızı zaman zaman coşkulu yaşamak sizin de en doğal hakkınız. Sevdiğiniz kişiye bir spa ya da hamam paketi hediye edebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>