Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü, başkalarıyla maddi-manevi yöndeki ilişkinizi iyimser ve destekleyici tarzda geliştirme isteğinizi çoğaltır. Onlarla iyi ilişkiler kurayım, birbirimize yardımcı olalım, onlar da aynı şekilde davransınlar istersiniz. Ancak bu görünüm etkisinde, bazen bu isteklerde aşırıya kaçma hali oluşur. Fazla iyimserlik, beklediğinizi bulamamaya, hatta bu yüzden kayıplara yol açabilir. Siz kötülük düşünmezsiniz. Fakat birileri bunu yanlış yöne çeker. Siz sıkıntıya düşersiniz. Birileri görmezden gelir. Tabii ki güzellik olsun, elinizden geleni yapın. Ancak onlar memnun olacak diye kendinizi de yormayın. Parasal, hukuki veya herhangi bir konuda hesabınızı bilin. Gerçekçi olmaya çalışın. Şu şöyle olmalıydı, bu böyle olsaydı demek yerine ilişkilerinizi daha akıllıca gözden geçirin. Saat 07:22 Ay-Pluto görünüm etkisinde, karar verdiniz mi, geri adım atmazsınız. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 13:56 Güneş-Chiron olumlu görünümü, gerek dostlarınızla ilişkinizde, gerekse hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında iyi niyetli hareket etmeye çalıştığınızı gösteriyor. Sizin de arzunuz,ortaklarınız veya partnerinizin de size karşı aynı şekilde davranması. Bu olduğu takdirde sıkıntılarınızın ortadan kalkacağını düşünmektesiniz. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığı, gerilim yaratabilir. İstediğiniz gibi gerçekleşmeyen, yolunda yürümeyen, beklenmedik nedenlerle sizi gerginleştiren durumları işaret eder. Çalışma hayatı ve günlük yaşantınızda sizi mecburen nazik olmaya, uyum sağlamaya zorlayan koşullara tahammül etmekte zorlanırsınız. Bu karşıtlık gösteriyor ki, içten içe bir hayli kızgın ve öfkelisiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tanıştığın kişilerle sağlam bir iletişim kurabilirsin. Fakat bir süre sonra bu kişilerin pek de sana uygun olmadığını fark edebilirsin. Özellikle kalabalık arkadaş ortamlarında, normalde hiç tercih etmeyeceğin biri ile yakınlaşabilirsin. Ruhsal anlamda kendini daha hassas hissederken sosyal olarak kendini geri çekebilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerindeki gelişme hayatınızı yeniden şekillendirecek. Bugün aynı zamanda etrafında kötümser düşünceler, şüpheci duygular ve çabuk suçluluk duygusuna kapılma gibi durumlarla sık sık karşılaşabilirsin. Seni olumsuz etkilemelerine izin vermeyeceksin. Uyku düzenini dengelemekte zorlanabilirsin.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı olaylar sizi şüphelendirebilir. Çalışma arkadaşlarınızın bazı ani ayrılıkları sizleri şaşırtırken ekstra sorumluluklar biraz planlarınızı bozabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Çalışma hayatınızdaki konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde koşullar sizin lehinize dönebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ birliği olduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu. Onlarla iletişim kurabilmek için kısa yolculuklar yapacaksınız.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı rahat bir tempoda sürdürecek, olumsuz duygulardan yavaş yavaş sıyrılacaksınız. Parasal konulara yönelik çok hoş gelişmeler meydana gelmeye başlıyor. Geleceğe yönelik yeni istekler içine girmeye başlayabilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konforuna düşkün Boğalar, bilinçaltınız bitmemiş işleri hatırlatıp sizi huzursuz edecektir. Akşam üstü yoğunlaşan enerji sizi yorabilir. Kısa molalar vermek günü kolaylaştırır. Sosyal çevrede yarım kalan ilişkiler, konular gündem olabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Kişiler kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolunuz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Sizden bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 52" R
Ay
Terazi
29° 07' 21" R
Merkür
Boğa
06° 57' 21"
Venüs
Boğa
26° 19' 43"
Mars
Koç
15° 28' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 55"
Satürn
Balık
18° 08' 15"
Uranüs
Boğa
23° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 44' 59"
Lilith
Başak
25° 37' 10"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>